Life

Care este numele real al lui CRBL de la Survivor România 2022. Cum îl cheamă în buletin

CRBL este unul dintre Faimoșii de la Survivor România 2022 și este cunoscut de pe vremea din care făcea parte din formația SIMPLU, însă puțină lume știe care este numele său adevărat.
08.02.2022 | 18:57
Care este numele real al lui CRBL de la Survivor Romania 2022 Cum il cheama in buletin
Care este numele adevărat al lui CRBL de la Survivor România 2022. Ce înseamnă porecla sa. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Numele din buletin al artistului este Eduard Mihail Andreianu. S-a născut în Pitești, la data de 30 iunie 1978, pasiunea pentru dans descoperind-o încă de la o vârstă fragedă.

Oamenii sunt interesați de unde provine porecla cântărețului care a înființat prima trupă de dans modern în anul 1994, la Palatul Copiilor. Este vorba de formația Trivale.

ADVERTISEMENT

Ei bine, numele de scenă al lui CRBL vine de la C- Compun, R- Rime, B-Bine, L-Legate, după cum a explicat la un moment dat concurentul de la Survivor România 2022.

Care este numele adevărat al lui CRBL de la Survivor România 2022. Ce înseamnă porecla sa

„Eu dacă sunt pasionat de versuri, CRBL aşa a apărut, în timp ce făceam versuri. CRBL înseamnă: compun rime bine legate.

ADVERTISEMENT

Cam despre asta e vorba şi mi s-a părut foarte rezonant. Şi pentru că am capul mic am zis că mi se potriveşte acest nume”, spunea artistul în urmă cu ceva timp, conform cancan.ro.

CRBL provine dintr-o familie mare, de cinci membri. Cântărețul are o soră mai mare și un frate mai mic, în timp ce mama sa este educatoare și tatăl CFR-ist.

ADVERTISEMENT

S-a apucat de dans de mic, iar la vârsta de 16 ani descoperea că se descurcă foarte bine în acest domeniu. Putea să „memoreze” mișcările încă din prima zi.

CRBL, celebru odată cu formația SIMPLU

Faimosul de la Survivor România a luat decizia de a fi cel mai bun și chiar să-și întreacă colegii din sala de dans, succesul venind odată cu formația Simplu, din care a făcut parte o perioadă lungă.

ADVERTISEMENT

Trupa s-a format în 2000 prin unirea a două grupuri de break dance. Mai exact, este vorba de „Mesaj nou” din Pitești și „Extreme” din București.

Atunci CRBL a început să fie o persoană foarte cunoscută în plan profesional. Pe plan personal coregraful este căsătorit cu Elena Vascu pe care a întâlnit-o în anul 2008.

Povestea lor de dragoste a început în culisele emisiunii „Dansez pentru tine”, unde vedeta era concurent, iar Elena coregraf. În prezent, formează o familie și au un copil, Alessia Ecaterina.

ADVERTISEMENT