Life

Cine este Elena, soția lui CRBL de la Survivor România 2022. S-au cunoscut la o emisiune de la Pro TV

CRBL este unul dintre artiștii care se laudă cu o căsnicie de durată. Faimosul de la ”Survivor România 2022” este căsătorit din anul 2008 cu Elena Vascu.
16.01.2022 | 21:14
Cine este Elena sotia lui CRBL de la Survivor Romania 2022 Sau cunoscut la o emisiune de la Pro TV
Soția lui CRBL este coregraf de meserie. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

După ce a fost căsătorit timp de șapte ani cu Andreea, CRBL și-a găsit sufletul pereche în persoana Elenei Vascu, femeia alături de care este și astăzi și cea care l-a făcut tată de fată.

CRBL a întâlnit-o pe Elena pe platourile de filmare

Concurentul de la ”Survivor România 2022” a cunoscut-o pe mama fetiței sale pe platourile de filmare. La vremea aceea, artistul participa ca dansator, luptând pentru un caz special, în timp ce Elena făcea parte din echipa de coregrafi a show-ului.

ADVERTISEMENT

După prima întâlnire, relația lor a mers pe repede înainte spre o viață în doi, așa se face că la scurt timp, concurentul de la Pro TV a cerut-o pe Elena de soție într-un mod inedit.

”Nu am stat pe gânduri. Când am realizat ce am lângă mine am hotărât să-mi fie alături toată viata”, a spus CRBL, conform ghidulmiresei.ro.

ADVERTISEMENT

”Ce frumos am fost cerută de soţie”

Știind că partenera sa este o mare iubitoare de pisici, CRBL a așteptat-o acasă cu un astfel de animal de companie, la gâtul căruia a legat un inel de logodnă, moment ce s-a încheiat cu multe lacrimi de fericire și cu o nuntă pe măsură în anul 2008.

”Ce frumos am fost cerută de soţie. Am găsit acasă o pisicuţă super drăguţă, care avea la zgardă inelul de logodnă. Eu sunt înnebunită după pisici… îţi dai seama că în primele zece minute nici nu mi-am dat seama că pisica purta la gât ceva deosebit!

ADVERTISEMENT

Eram atât de fericită să primesc în dar pisica şi… abia după ceva timp am observat şi inelul. Evident, după aceea a urmat momentul… cu lacrimi de fericire”, a declarat Elena, soția artistului, pentru sursa mai sus menționată.

CRBL s-a căsătorit prima dată la 20 de ani

Înainte de a o cunoaște pe Elena, Eduard Andreianu, așa cum este numele său în buletin, a ales să își unească destinul cu o tânără de aceeași vârstă.

ADVERTISEMENT

El și Andreea s-au iubit timp de șpate ani, însă odată cu înaintarea în vârstă, cei doi și-au dat seama că nu-și mai doresc aceleași lucruri în viață, ceea ce i-a și făcut ca în 2004 să pună capăt căsniciei lor.

”Am fost prieteni, ne-am căsătorit pentru că ne iubeam şi pentru că aşa am avut noi chef la 20 de ani, ne-am iubit că nişte oameni normali, cu casă/chirie/căţel/certuri/gelozii şi alte acareturi.

Ne-am despărţit într-o zi în care am realizat că vieţile noastre nu mai erau în registrul viaţă noastră, ci se despărţiseră undeva şi aveam două drumuri total separate: viaţă mea şi viaţă lui. Când ne-am cunoscut eram doi copii care n-aveau bani de bilet de autobuz, când ne-am despărţit eram ceva mai adolescenţi cu idei şi dorinţe infinit diferite”, susținea Andreea într-un interviu mai vechi, conform Viva.

ADVERTISEMENT