Life

Reacțiile familiei lui TJ Miles și a lui CRBL după scandalul de la Survivor: „Un fătălău și un clown. La sfârșit își vor da mâna”

Familia lui TJ Miles și Elena, soția lui CRBL, au discutat despre scandalul izbucnit între cei doi concurenți la Survivor România 2022. Cum văd cei de acasă situația.
15.03.2022 | 17:30
Reactiile familiei lui TJ Miles si a lui CRBL dupa scandalul de la Survivor Un fatalau si un clown La sfarsit isi vor da mana
Familiile reacționează după scandalul dintre TJ Miles și CRBL. Foto: colaj Fanatik/ capturi Pro TV
ADVERTISEMENT

După un consiliu dificil, în care CRBL și TJ Miles și-au aruncat unul altuia cuvinte grele, familiile Faimoșilor au fost invitate în platoul emisiunii La Măruță pentru a dezbate subiectul. Părinții lui TJ Miles, dar și Elena, soția lui CRBL au discutat despre cele întâmplate.

Familiile lui TJ Miles și a lui CRBL au reacționat după scandalul de la Survivor

Mihai și Irina Iordache, părinții lui TJ Miles, au venit pentru a-i lua apărarea fiului lor. Faimosul este acuzat de colegii lui pentru faptul că nu vorbește bine limba română, dar și că ar fi influențat de Cătălin Zmărăndescu.

ADVERTISEMENT

Mama concurentului Survivor România 2022 este dezamăgită de acest lucru. Ea simte că fiul ei este nedreptățit, mai ales că a explicat în nenumărate rânduri că nu a crescut în România.

„Ce nu-mi place mie sunt jignirile astea. Am explicat că el are probleme cu limba română și nu trebuie să ne simțim vinovați. Niciodată nimeni nu ne-a primit cu ostilitate, vorbesc de străini, că ai accent, că vorbești într-un fel sau altul și când vii în țara ta proprie și toată lumea…

ADVERTISEMENT

Războinicii de ce nu se jignesc atât de mult? Eu sunt convinsă că și ei când vor reveni acasă vor fi cerebrali. Faptul că se mută de la unul la altul, că fac grupulețe e normal. Ce să facă 24 de ore?”, a spus Irina Iordache.

CRBL l-a numit pe TJ Miles „fătălău”, în timp ce colegul său a spus despre artist că este „pămpălău și clown”, însă părinții lui consideră că nu sunt altceva decât niște copilării.

ADVERTISEMENT

„Își spun altuia cuvinte grele, ce să spun? Un fătălău și un clown. TJ nu avea pe cine să trimită la exil, nu îl urăște. Am mai explicat. M-am culcat cu un gust amar, mi-ar plăcea să cred că la sfârșit își vor da mâna. Au creat o atmosferă atât de negativă, că asta nu îi ajută.”, a adăugat mama concurentului Survivor România 2022.

Tatăl lui TJ Miles: „Eu acum vreo 20 de minute am aflat ce înseamnă fătălău”

Mihai Iordache nu înțelege de ce Faimoșii continuă să se certe, în timp ce echipa Războinicilor pare din ce în ce mai unită. Nu consideră că TJ Miles este influențat de cineva și i se pare normal să încerce să se apropie de Cătălin Zmărăndescu după ce „a ratat alianța cu Emil Rengle și Laura Giurcanu”.

ADVERTISEMENT

„Eu acum vreo 20 de minute am aflat ce înseamnă fătălău, Miles cu siguranță nu știe. Cred că ar trebui evitat într-un show televizat. Nu sunt de acord cu el. Eu nu cred că e influențabil. 

Cred că poți să ai o luptă pentru trofeul Survivor fără să ai ieșiri din astea. Publicul îi va judeca și îi va taxa în consecință. Eu am mai văzut în trecut, CRBL către Miles a folosit ‘domnule Tibi Iordache’, TJ și-a schimbat numele, ăla e numele lui, nu trebuie să se ascundă după nume de scenă.” , a declarat tatăl lui TJ Miles.

Un alt lucru de neînțeles pentru părintele Faimosului este că echipa băiatului său nu pescuiește, chiar dacă a câștigat uneltele necesare în prima săptămână petrecută pe insulă.

„Îl văd slăbit, îi e foame. Îmi pare rău că nu pescuiesc. Cred că Radu Itu a plecat cu instrumentele de pescuit pe care le-au câștigat în prima săptămână. Au proteină în mare, în orezul ăla pot să pună pește., a explicat bărbatul.

Elena, soția lui CRBL, consideră că TJ Miles este influențat de Cătălin Zmărăndescu

Pe de altă parte, Elena, soția Faimosului CRBL, nu îl condamnă pe TJ Miles pentru că i-a trimis soțul în exil, ci este de părere că decizia i-a fost influențată de Cătălin Zmărăndescu.

 „Eu cred că TJ e oarecum la mijloc pus. Cred că e o strategie a altui concurent, Cătălin Zmărăndescu, așa cred eu. Eu cred că și-a găsit o strategie și o pune în aplicare. Suferă altul ca să nu sufere el. Așa mi s-a părut mie. Doi băieți care au ceva contradictoriu. După aia o să se uite și ei la emisiune și cine știe.”, este părerea soției lui CRBL.

Când vine vorba despre cine și-ar dori să fie eliminat din competiția Survivor România 2022, Elena spune că nu vrea ca echipa Faimoșilor să mai piardă oameni, dar dacă trebuie să aleagă pe cineva aceea este Natalia Duminică, deoarece este accidentată.

„N-aș vrea să trimit niciun Faimos acasă, vreau să fie puternici. Sunt prea puțini și se ceartă în continuu.”, a adăugat Elena.

 

 

ADVERTISEMENT