Life

Creatoarea de modă Maria Lucia Hohan contraatacă în Fanatik! „Nu am săvârșit niciuna dintre faptele de care sunt acuzată, iar Justiția mi-a dat dreptate”. Exclusiv

Cunoscutul designer susține că „băiatul bun la toate”, Nicolae Narcis Moroșeanu, a urmărit doar răzbunarea atunci când a târât-o prin tribunale! Instanța i-a oferit satisfacție, în primă fază, pârâtei Maria Lucia Hohan.
28.10.2021 | 15:18
Creatoarea de moda Maria Lucia Hohan contraataca in Fanatik Nu am savarsit niciuna dintre faptele de care sunt acuzata iar Justitia mia dat dreptate Exclusiv
Maria Lucia Hohan a castigat procesul, in prima instanta, cu fostul angajat, cel care a acuzat-o ca l-a umilit Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

În urma publicării articolului Designerul Maria Lucia Hohan, dată în judecată pentru umilirea unui angajat: ”Mi-au fost afectate reputația, onoarea și demnitatea”. Ce daune îi cere creatoarei?, preluat din alte surse media și pe site-ul FANATIK.RO, Maria Lucia Hohan, prin intermediul casei de avocatură Zamfirescu Racoți Vasile & Partners, ne-a trimis următorul Drept la replică, pe care îl publicăm integral.

Dreptul la replică al designerului Maria Lucia Hohan

„Subsemnata, Maria Lucia Hohan, arăt că nu am săvârșit niciuna dintre faptele de care sunt acuzată de dl. Moroșanu și că acesta din urmă nu este și nu a fost niciodată angajatul meu, ci al fostului partener de viață, cu care mă aflu în prezent într-o situație litigioasă, așa cum rezultă foarte clar chiar din documentele citate în facsimil în cuprinsul articolului.

ADVERTISEMENT

Dovada incontestabilă a lipsei de temeinicie a acuzațiilor sale este soluția de respingere ca neîntemeiată a cererii dlui. Moroșanu pronunțată de instanța de judecată.

Scopul real al demersului promovat de dl. Moroșanu împotriva mea a fost recunoscut chiar de către acesta, în cadrul interogatoriului administrat de către instanță, respectiv răzbunarea, ca urmare a faptului că am formulat plângere penală împotriva sa pentru hărțuire și furt calificat (atașat răspunsul dlui. Moroșanu la interogatoriu). În ciuda evidențelor și cu încălcarea tuturor normelor deontologice ale profesiei de jurnalist, în mod regretabil, autorul articolului a ales titluri bombastice, care să atragă audiențe ridicate, aflate, însă, în contradicție cu realitatea, chiar cu documentele publicate în facsimil în cuprinsul articolului și cu soluția pronunțată de o instanță de judecată, singura în măsură să decidă asupra veridicității acuzațiilor dlui. Moroșanu.

ADVERTISEMENT

Fără o prealabilă verificare din mai multe surse a informațiilor prezentate în cadrul articolului și fără a-mi solicita anterior punctul de vedere asupra acestei situații, autorul articolului a lansat o știre din sfera senzaționalului, menită să crească audiența publicației prin orice mijloace, însă cu afectarea dreptului subsemnatei la imagine și la viața private”, scrie în dreptul la replica designerul Maria Lucia Hohan.

Maria Lucia Hohan a câștigat în primă instanță procesul cu fostul angajat

Creatoarea de modă a ținut să precizeze că, în primă instanță, Justiția a respins ca neîntemeiată acțiunea formulată de Nicolae Narcis Moroșeanu, obligându-l pe fostul angajat la plata unor cheltuieli de judecată semnificative, 11.776 lei, cu Apel în 30 de zile de la comunicare.

ADVERTISEMENT

Designerul Maria Lucia Hohan a fost dată în judecată de fostul ei angajat Nicolae Narcis Moroșeanu, acesta acuzând-o că l-ar fi umilit în perioada în care au lucrat împreună și îi cerea creatoarei de modă daune morale în valoare de 10.000 de lei.

„În anul 2019, pe fondul separării dintre pârâtă și angajatorul meu, precum și din cauza faptului că am refuzat oferta sa de angajare, pârâta a început să aibă o atitudine ostilă față de mine, adresându-mi injurii și alte cuvinte jignitoare de fiecare dată când ne întâlneam.

ADVERTISEMENT

Așadar, într-una din zilele în care mă aflam în interes de serviciu la sediul social al societății pe care o deține, pârâta mi-a transmis, de față cu ceilalți angajați, că nu mai sunt binevenit la sediul firmei sale și că nu mai are nevoie de serviciile mele, respectiv să nu te mai prind pe aici, sclavule și amărâtule!”, se arata în acțiunea depusă împotriva Mariei Lucia Hohan de către Nicolae Narcis Moroșeanu, conform Romania Tv.

Conform Romania TV, Nicolae Narcis Moroșeanu a depus o reclamație împotriva designerului Lucia Maria Hohan și la Consiliul Național de Combatere a Discriminării.

Maria Lucia Hohan e o creatoare de modă celebră

Maria Lucia Hohan e o creatoare de modă care a cunoscut celebritatea după ce rochiile sale au fost purtate de vedete din toată lumea, la evenimente care mai de care mai importante din lumea showbiz-ului mondial.

Iar printre starurile care au apelat la serviciile designerului Maria Lucia Hohan când venea vorba de ținute pentru ”covorul roșu” se numără Inna, Antonia sau Brigitte Sfăt, dar și vedete internaționale precum Jennifer Lopez, Eva Longoria sau, Sofia Vergara.

ADVERTISEMENT