Life

Creatura marină care i-a lăsat pe toți fără cuvinte. E ireal ce avea în gură: ”E o nebunie”

”Monstrul” din adâncuri care i-a uimit pe oamenii din online. E complet neașteptat ce i-a ieșit din gură după ce a fost prins.
26.05.2023 | 20:19
Creatura marina care ia lasat pe toti fara cuvinte E ireal ce avea in gura E o nebunie
”Monstrul” din adâncuri care i-a uimit pe oamenii din online. E complet neașteptat ce i-a ieșit din gură după ce a fost prins. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Creatura marină care i-a lăsat pe toţi fără cuvinte. E ireal ce avea în gură. Unii sunt de părere că este o adevărată nebunie, în timp ce alții au început să-și dea cu părerea despre situația surprinzătoare în care a ajuns aceasta.

”Monstrul” din adâncuri care i-a uimit pe oamenii din online. E complet neașteptat ce i-a ieșit din gură după ce a fost prins

Un pescar din Rusia a împărtășit cu oamenii de pretutindeni o filmare cu un „monstru” din adâncuri. Viețuitoarea marină i-a uimit pe toți pentru că avea ceva complet neașteptat în gură după ce a fost prinsă de bărbatul pe numele său Roman Fedortsov.

ADVERTISEMENT

Peștele care nu a fost identificat de internauți este o creatură cu ochii ieșiți în evidență, dar care i-a fascinat și îngrozit în același timp pe oameni. Internetul a fost împărțit în două din cauza descoperirii grotești.

Ceea ce i-a uimit a fost ce i-a ieșit din gură. Creatura cu corp lung și cu înotătoare scurte a fost scoasă din apă cu organele ieșite prin cavitatea bucală. Pescarul susține că acest lucru se datorează schimbării rapide de presiune.

ADVERTISEMENT

„Dar ce-i iese pe gură? Limba sau o altă specie?”, a fost curios cineva, notează Daily Mail. „Wow, asta e o nebunie. Sunt atât de multe lucruri pe care nu le știm”, a comentat o altă persoană.

„Mi-a dispărut pofta de mâncare și nu mai e nevoie de dietă!”„Acest cont este atât de scârbos. Dar nu pot să mă uit în altă parte”, „Ce interesant! Astea sunt organele sale care i-au ieșit din gură”, sunt alte reacțiile venite din partea oamenilor.

ADVERTISEMENT
Pește
Peștele prins de pescarul din Rusia. Sursa foto: captură video Instagram. Colaj: Fanatik

Roman Fedortsov, un pescar cu zeci de descoperiri

Roman Fedortsov este un pescar cu zeci de descoperiri din adâncuri pe care le postează pe pagina de Instagram, unde este urmărit de multă lume. Bărbatul a studiat la Universitatea Marine din Murmansk și este expert în prelucrarea și prepararea peștelui.

Și-a creat conturi pe rețelele de socializare pentru a împărtăși cu oamenii creaturile fantastice pe care le prinde. El spune că toate viețuitoarele din adâncurile mării îi sunt dragi și nu le împarte în frumoase și urâte.

ADVERTISEMENT

„Oamenii sunt foarte interesați de creaturile marine neobișnuite. Cred că motivul pentru o astfel de popularitate a fost faptul că un marinar obișnuit poate înfrunta viața cu «creaturi fantastice» neobișnuite.

Cititorii au impresia că aducem la bord exemplare neobișnuite de pește. De fapt, acest lucru este departe de a fi cazul. Este o raritate.

Pe de altă parte, chiar și un pește celebru poate fi fotografiat, astfel încât să pară a fi un «monstru», a declarat Roman Fedortsov, mai arată sursa menționată anterior. Foarte multe dintre curiozitățile acvatice au fost găsite în mările Norvegiei și Barents, dar și în Oceanul Atlantic.

ADVERTISEMENT