News

Creatură nemaivăzută, născută la o fermă. Specialiștii cred că animalul a suferit o mutație

Un fermier care a crescut animale toată viața a rămas fără cuvinte după ce a descoperit, în grajd, o creatură cu totul neobișnuită.
29.01.2023 | 17:27
Creatura nemaivazuta nascuta la o ferma Specialistii cred ca animalul a suferit o mutatie
Un animal neobișnuit s-a născut la o fermă de porci din America de Sud / Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Un incident mai puțin obișnuit a avut loc, recent, la o fermă de animale din Argentina. Aici a venit pe lume un purcel mutant, cu două râturi, două guri și două limbi.

Purcelul mutant, vedetă în presa americană

Animalul ar fi suferit o mutație genetică, susțin specialiștii care au văzut imaginile realizate de fermier. ”Purcelul mutant” a ajuns deja celebru, după ce presa internațională a publicat imagini cu acesta.

ADVERTISEMENT

„Este prima dată când văd un purcel ca acesta, de aceea am fost atât de surprins. Am văzut cazuri similare cu vaci, dar niciodată cu porci. De aceea mi se pare atât de rar”, a declarat Ramon Aguilar, proprietarul animalului, potrivit New York Post.

porc mutant argentina
Un purcel mutant, cu două râturi, s-a născut la o fermă din Argentina / Foto: New York Post

Purcelul pare să fie într-o stare de sănătate bună și respiră prin toate cele patru nări, a mai arătat fermierul citat de publicația americană. Totuși, un medic veterinar va consulta animalul abia peste câteva zile și va putea da mai multe detalii despre starea acestuia.

ADVERTISEMENT

Și alte animale ciudate s-au născut în ultimii ani

Deși imaginile cu ”purcelul mutant” sunt șocante, creaturi asemănătoare au mai fost văzute în ultimii ani, conform Antena 1.

În 2016, un purcel cu trei ochi și două râturi s-a născut în China, iar în 2019, un fermier din Filipine a rămas șocat când a văzut un animal cu două capete, două râturi și trei ochi.

ADVERTISEMENT

Purcelul cu două capete a trăit doar câteva zile

Din păcate, acesta a supraviețuit doar câteva zile, deși proprietarul lui a încercat să aibă grijă de el cât mai bine.

„Tatăl meu credea că porcul va aduce noroc în casa noastră în timpul acestei pandemii, așa că a fost entuziasmat să-l aducă în casă.

ADVERTISEMENT

Am făcut tot ce am putut pentru a-l ține sănătos, dar starea lui s-a înrăutățit și a murit în câteva zile”, a povestit fiica fermierului pentru presa din Marea Britanie.

ADVERTISEMENT