"Teixeira şi Budescu vor semna cu FCSB. Nimeni nu se pune cu Gigi"

După meciul de la Timişoara, antrenorul Astrei Giurgiu, Marius Şumudică, părea mai mulţumit de reconfirmarea valorii extraordinare a lui Budescu, chiar şi decât de calificarea la pas în finala Cupei României. Tehnicianul fostei campioane mai crede că "decarul" său şi Teixeira vor merge la Steaua, pentru că, în general, Gigi Becali nu ratează "ţintele" pe care şi le propune.

"A fost o victorie făcută uşoară de execuţia de maestru a lui Budescu. Un număr 10 veritabil, care dă şi nişte pase gol de senzaţie. Îl înţeleg pe Ionuţ Popa că nu a jucat cu prima echipă, pentru că are meciuri mai importante în scurt timp, dar eu am vrut să le ofer titularilor un meci în plus, pentru că ne aşteaptă o pauză de 10-12 zile.

Dacă voi reuşi să câştig şi Cupa, voi avea în palmares campionatul, Supercupa şi Cupa României. Mă întorc pe Ilie Oană, acolo am început treaba la Astra. Sunt singurul antrenor al acestei echipe care îşi duce mandatul la bun sfîrşit. Există posibilitatea să rămân în Liga 1 şi voi munci oriunde voi fi, la fel ca până acum. Mai aproape sunt, însă, de câteva cluburi din străinătate şi cred că voi merge acolo.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Sunt sigur că şi mulţi dintre jucătorii de valoare vor părăsi corabia, iar Budescu şi Teixeira vor ajunge la Steaua, pentru că, în fotbalul românesc, nimeni nu se poate pune cu Gigi Becali". Oricum, FCSB era campioană înainte de play-off, dacă îl avea pe Budescu lângă Alibec, a comentat Marius Şumudică.

viewscnt
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091