Fotbal intern

Cresc pretențiile de la Octavian Popescu: “A jucat doar aici, nu a fost la națională”

26.02.2021 | 14:16
Cresc pretentiile de la Octavian Popescu A jucat doar aici nu a fost la nationala
ADVERTISEMENT

Cresc pretențiile de la fotbalistul lui FCSB, Octavian Popescu, după ce mijlocașul ofensiv a intrat în atenția unor cluburi mari din fotbalul european. Geraldo Alves a explicat de ce Popescu mai are încă multe de demonstrat la nivel internațional.

La doar 18 ani, Octavian Popescu a stârnit atenția în fotbalul internațional, mai ales după ce a fost recent remarcat de fostul antrenor al lui Napoli, Gianni Di Marzio.

ADVERTISEMENT

Geraldo Alves rămâne rezervat în legătură cu viitorul lui Octavian Popescu în fotbalul internațional și precizează că acesta trebuie să demonstreze și în meciurile cu miză din Europa.

Cresc pretențiile de la Octavian Popescu: “A jucat doar aici, nu a fost la națională”

“Eu cred ca da, Octavian Popescu e un jucător de perspectivă, dar am nevoie sa îl văd în meciuri cu mai multa miză, în meciuri din Europa, la națională, unde există jucători de genul ăsta.

ADVERTISEMENT

Echipele din România sunt mai slabe, meciurile sunt mai slabe și nu poți să-ți dai seama exact de valoarea unui jucător. Cu 2-3 goluri te lansezi în carieră, în timp ce un fundaș are nevoie de constanță și de mai mult timp. Dar cei doi vin din medii diferite.

Drăgușin e în Italia de mai mult timp. Are avantajul de a fi la o echipă unde la antrenament e o concurență mare și asta îl ajută sa evolueze mai bine si să facă față unei diferențe de calitate. Octavian a jucat doar aici, nu a fost la națională… Vreau sa îl văd în meciurile europene pentru a-mi da seama de valoarea lui”, a declarat Geraldo Alves la Pro X.

ADVERTISEMENT

Octavian Popescu, remarcat de Gianni Di Marzio

Gianni Di Marzio, fostul antrenor al lui Napoli a rămas conectat la fotbalul internațional și l-a evidențiat pe Octavian Popescu în cadrul unei emisiuni radio. Pe lângă jucătorul lui FCSB, mai mulți tineri jucători au fost amintiți de actualul comentator TV.

“În final, revelația momentului e Octavian Popescu, un mijlocaș român născut în anul 2002, care pare un nou Rivera (n.r. Gianni, mijlocașul legendar al lui Milan). Are un fizic bun și cred că ar fi o afacere foarte bună pentru cluburile din Italia, mai ales pentru Juventus”, a spus Di Marzio, în emisiunea „Maracana”, de la Radio TMW

ADVERTISEMENT

În actuala stagiune din Liga 1, Octavian Popescu a bifat 19 apariții pentru FCSB în care a marcat 1 gol și a dat 6 pase de gol. În momentul de față, mijlocașul este cotat la 350.000 de euro de site-ul Transfermarkt.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 1,72 este cota pentru „FCSB deschide scorul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT