Pariuri sportive

Creşte-ţi adrenalina şi câştigurile cu pariuri pe scor exact în Play Off!

Se fluieră startul în Play Off-ul ligii I! Pentru al doilea sezon consecutiv, primele 6 clasate la finalul sezonului regulat îşi vor disputa titlul şi locurile de cupe europene în 10 etape,...
13.03.2017 | 11:52
Cresteti adrenalina si castigurile cu pariuri pe scor exact in Play Off

Se fluieră startul în Play Off-ul ligii I! Pentru al doilea sezon consecutiv, primele 6 clasate la finalul sezonului regulat îşi vor disputa titlul şi locurile de cupe europene în 10 etape, programate în format tur-retur. Astra, FCSB, Viitorul şi Dinamo, sunt echipe care au reuşit şi în ediţia precedentă calificarea în Play Off , lor li se adaugă CFR Cluj şi CSU Craiova, formaţii care joacă în premieră în această fază a campionatului.

În ediţia trecută a Play Off-ului, remiza a fost cel mai întâlnit rezultat: 11 partide s-au încheiat la egalitate. 10 meciuri s-au încheiat cu victoria gazdelor, 9 jocuri au avut drept deznodământ 2 final. Cel mai frecvent scor corect a fost 1-1, înregistrat în 6 meciuri. Apoi a urmat 2-0, consemnat în 4 meciuri. Al treilea cel mai  frecvent scor a fost 1-4, scor corect în 3 partide!

E o săptămână în care uluitoarea remontadă a Barcelonei, sau victoria Realului pe San Paolo au adus în prim plan pariurile pe scor corect. Pariorii care au mizat pe scor corect au câştigat bani frumoşi. Ce spui? Te gândeşti să joci la scor corect şi meciurile din Play Off-ul Ligii I? Superbet.ro îţi oferă cote mărite pentru acest tip de pariu.

Profită de toată oferta dedicată de Superbet.ro meciurilor din Play Off-ul Ligii I:

https://www.superbet.ro/ro/pariuri-sportive/toate

ASTRA – CSU CRAIOVA

Campioana en titre Astra dă lovitura de start în Play Off pe teren propriu în faţa lui CSU Craiova. Un duel  cu o favorită certă, Astra. În palmaresul direct, 4 victorii pentru Astra, o remiză şi o victorie a Craiovei. Niciodată un scor final nu s-a repetat în cele 6 meciuri disputate până acum în Liga I între cele două formaţii.  Cea mai mare diferenţă de scor a fost în chiar prima partidă: 5-0. În rest, victorii la limită şi o remiză albă.

Pentru victoria cu 1-0 a campioanei Astra, Superbet.ro îţi oferă cota 6.63, iar pentru un 2-1 ai o cotă de 9.60. La 100 Lei mizaţi, câştigi 643 Lei pentru pariu pe 1-0 şi 960 Lei pentru pariu pe 2-1!

Remiza albă are cota 8.93, iar  cel mai frecvent scor corect consemnat în statistica ediţiei precedente a Play Off-ului, 1-1 are cota 6.54. Aşadar. câştiguri de 893 Lei, respectiv 654 Lei la o miză de 100 Lei!

Profită de toată oferta dedicată de Superbet.ro meciului Astra – CSU Craiova:

https://www.superbet.ro/match/1077031/astra–csu-craiova

FCSB – CFR CLUJ

Un meci în care se întâlnesc cea mai bună apărare (FCSB, la egalitate cu Viitorul) contra celui mai bun atac (CFR Cluj). Oaspeţii se află într-o formă sportivă excelentă. 93 % procentajul  performnţei, conform statisticii oferite de Superbet.ro, în comparaţie cu 43% FCSB. Fără cele 6 puncte penalizare. CFR ar fi încheiat sezonul regulat pe locul 2, cu 2 puncte peste FCSB.

1-0 cel mai frecvent rezultat în ultimele 5 meciuri cu FCSB gazdă. Un scor corect pentru care Superbet.ro îţi oferă o cotă foarte bună: 6.09.  Câştigi 609 Lei dacă pariezi 100 de Lei pe acest rezultat. Cotă ameţitoare pentru un succes al FCSB la scor de neprezentare: 20! Câştigi 2000 Lei dacă pariezi că băieţii lui Reghecampf îşi revin din pasa proastă şi se impun cu 3-0 în faţa CFR-ului!

Profită de toată oferta dedicată de Superbet.ro meciului FCSB – CFR:

https://www.superbet.ro/match/1077030/steaua-b–cfr-cluj

VIITORUL – DINAMO

Un meci între două echipe care nu reuşesc în partidele directe să-şi valorifice avantajul propriului teren. În ultimele 10 dueluri dintre echipa lui Hagi şi Dinamo, niciodată gazdele nu s-au impus!

Se anunţă un meci de care pe care. Viitorul şi Dinamo au uitat gustul remizei. 8 victorii şi 2 înfrângeri pentru Viitorul în ultimele 10 meciuri jucate în Liga I;7 victorii şi 3 egaluri pentru Dinamo care vine după o serie de 4 succese consecutive de când “Guriţă” Contra a devenit antrenor principal.

Dar cum ar fi să asistăm la un egal? E primul meci din Play Off pentru ambele echipe. Viitorul şi Dinamo vor căuta în primul rând să nu piarda partida. Cotă foarte bună oferită de Superbet.ro pentru o remiză albă: 9.31! Câştigi 931 Lei dacă mizezi 100 Lei pe 0-0 scor corect.

Cotă 11.9 pentru ca Dinamo să repete performanţa din Play Off-ul trecut, când s-a impus pe terenul Viitorului cu 2-1!  Aşadar, câştig de 1190 Lei pentru un pariu de 100 Lei pus pe 1-2 scor corect!

Profită de toată oferta dedicată de Superbet.ro meciului Viitorul-Dinamo:

https://www.superbet.ro/match/1077033/viitorul–dinamo-b