Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Crezi că îl vei avea pe Gică Hagi antrenor la națională până te retragi?” Ce a replicat Denis Alibec și câte puncte facem în dubla cu Kosovo și Elveția. Video exclusiv

Denis Alibec a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre dubla naționalei cu Kosovo și Elveția și despre posibilitatea ca Hagi să fie selecționer.
28.05.2023 | 22:09
Crezi ca il vei avea pe Gica Hagi antrenor la nationala pana te retragi Ce a replicat Denis Alibec si cate puncte facem in dubla cu Kosovo si Elvetia Video exclusiv
„Crezi că îl vei avea pe Gică Hagi antrenor la națională până te retragi” Ce a replicat Denis Alibec și câte puncte facem în dubla cu Kosovo și Elveția. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Denis Alibec, golgheterul Farului în sezonul în care „marinarii” au cucerit titlul în SuperLiga, a oferit un interviu în exclusivitate pentru FANATIK, în care a vorbit și despre echipa națională a României.

Denis Alibec, despre posibilitatea ca Hagi să fie selecționer. Ce face România în dubla cu Kosovo și Elveția

România se pregătește pentru meciurile 3 și 4 din grupa I a preliminariilor lui Euro 2024. Pe 16 și pe 19 iunie, „tricolorii” vor înfrunta Kosovo, respectiv Elveția. Ambele partide se vor disputa în deplasare. Denis Alibec are șanse mari să fie titular în atacul lui Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

„(n.r. – Câte puncte facem ca să avem o vară liniștită?) Păi noi mergem să câștigăm ambele meciuri. Unul va fi mai greu, altul mai ușor. Depinde de noi. Depinde de cum voi fi noi și cred că putem face o figură frumoasă.

(n.r. – Crezi că până termini cariera îl vei avea pe Gică Hagi selecționer?) Nu știu. Depinde numai de el. Nu vreau să vorbesc eu despre asta. Acum avem selecționer și nu ar fi frumos din partea mea”, a declarat Denis Alibec, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Denis Alibec a are 29 de prezențe sub tricolor, perioadă în care a reușit să marcheze de trei ori. Ultimul gol a venit chiar în actualele preliminarii, în Andorra, când echipa națională s-a impus cu 2-0. „Tricolorii” sunt pe 2 în Grupa I, cu 6 puncte, la egalitate cu Elveția.

VEZI VIDEO MAI JOS

Asemănări și deosebiri între Hagi și Șumudică

Denis Alibec a vorbit în cadrul aceluiași interviu și despre asemănările și deosebirile dintre Gică Hagi și Marius Șumudică. Cu primul a cucerit titlul la Farul, iar cu al doilea a devenit campion la Astra, în anul 2016.

ADVERTISEMENT

„Şumudică şi Hagi se aseamănă la caracter. Sunt foarte apropiaţi de jucători, ştiu să facă o echipă să dea totul pe teren şi să joace şi pentru ei.

Am vorbit cu el (n.r. Şumudică), era foarte fericit. Mi-a spus că e mândru de mine şi că e mândru că mi-a fost antrenor”, a maispus Alibec la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

În ultimul sezon de SuperLiga, cel în care Farul Constanța s-a încoronat drept campioana României, Denis Alibec a reușit să înscrie nu mai puțin de 14 goluri.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT