Life

Crezi că o mai recunoști pe Hannelore de la Insula iubirii? Cum arată acum fosta soție a lui Bogdan Ionescu

Hannelore, fostă concurentă în sezonul 4 al emisiunii Insula iubirii de la Antena 1 este de nerecunoscut. Fotografiile pe care le-a publicat pe internet au reuşit să îi șocheze pe internauţi.
21.08.2022 | 15:26
Crezi ca o mai recunosti pe Hannelore de la Insula iubirii Cum arata acum fosta sotie a lui Bogdan Ionescu
Hannelore a renunțat la blond și s-a făcut brunetă. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Hennelore, luna dintre concurentele de la Insula iubirii a devenit din ce în ce mai discretă cu viaţa personală. O vreme ea nu a mai fost la fel de activă ca înainte pe rețelele de socializare. Imaginile publicate recent de aceasta, au arătat o nouă Hannelore, cu un look nou. Fosta soție a lui Bogdan Ionescu ași-a schimbat culoarea podoabei capilare.

Hannelore de la Insula iubirii este de nerecunoscut! Are un look nou

Hannelore, fosta soție a lui Bogdan Ionescu a revenit în mediul online și a postal mai multe imagini cu ea pe rețelele de socializare. Cei care o cunosc au descoperit o altă persoană, pentru că tânăra este de nerecunoscut! Fosta soție a lui Bogdan Ionescu este acum brunetă.

ADVERTISEMENT

Tânăra postează iar fotografii cu ea în diferite ipostaze. Internauții au putut descoperi ce mai este cu aceasta. Fosta soție a lui Bogdan Ionescu s-a reprofilat! Nu a renunţat la pasiunea pe care o are pentru dans, dar în cea mai mare parte a timpului se ocupă acum cu organizarea de evenimente.

În ce ce priveşte viața sentimentală, Hannelore este puțin timp într-o relație și arată mai fericită ca niciodată. Hannelore a  mai făcut și alte schimbări. A renunţat la culoarea blondă de păr, pentru culoarea brunetă.

ADVERTISEMENT
Hannelore bruneta
Hannelore s-a făcut brunetă. Sursa foto: Instagram

Hannelore a divorţat de Bogdan Ionescu

Hannelore Ulrich a divorțat în secret de Bogdan Ionescu, fostul ginere al lui Traian Băsescu. Cu toate că cei doi au vrut foarte mult să își salveze mariajul, ei nu au reușit.

Ce doi s-au căsătorit după ce s-au încheiat filmările sezonului patru al show-ului “Insula Iubirii”, unde a participant Hannelore. Asta, în ciuda faptului că bruneta a avut în Thailanda, o aventură cu Andi, una dintre ispitele masculine.

ADVERTISEMENT

Totuși, timișoreanca l-a rugat pe Bogdan Ionescu să o ierte, dar în final acesta nu a vrut. După numeroase discuții, Hannelore și Bogdan au ajuns la concluzia că este mai bine pentru ei să se despartă și fiecare să își vadă de drum.

De aceea, la scurt timp după nunta lor de vis, cei doi s-au despărțit, fără să mai fie o șansă de împăcare.

ADVERTISEMENT