Carousel hot news

“Am crezut că e nebun, dar nimeni nu bănuia adevărul despre Boateng”

Steaua trebuie să se teamă de Boateng, jucător care a preferat să plece de la Milan şi să ajung în Germania. Marcel Răducanu, fostul mare jucător al Stelei şi al Borussiei Dortmund, a rămas...
17.09.2013 | 23:28

Steaua trebuie să se teamă de Boateng, jucător care a preferat să plece de la Milan şi să ajung în Germania. Marcel Răducanu, fostul mare jucător al Stelei şi al Borussiei Dortmund, a rămas şocat de transferul lui Kevin-Prince Boateng la Schalke.

“La început n-am ştiut de ce a plecat de la Milan, chiar am crezut că e nebun sau că a venit doar pentru bani. Dar nimeni nu bănuia adevărul. Apoi am aflat că el ţine de mic cu Schalke”, a explicat Marcel Răducanu, la Fotbal Club, la DigiSport 1.

Un alt motiv pentru care Boateng a preferat Germania îl reprezintă familia, deoarece el a copilărit în Germania. Fratele său, Jerome, este stabilit la Munchen şi joacă la Bayern. “El şi-a dorit foarte mult să revină în Bundesliga. Aici e şi fratele său, a vrut să fie mai aproape de familie”, a mai spus Răducanu.

Fraţii Boateng chiar au reuşit o premieră la Campionat Mondial din 2010, unde cei doi fraţi s-au întîlnit ca adversari. În timp ce fostul jucător al lui Milan îmbrăca tricoul Ghanei, fratele său reprezenza Germania.

Meciul dintre Schalke şi Steaua va avea loc mîine, de la ora 21:45 şi va fi transmis de Digi Sport şi Dolce Sport.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri