News

Crimă amoroasă în Ialomița. Fată de 16 ani, ucisă de concubinul ei de 32 de ani

Polițiștii investighează o crimă amoroasă care a avut loc miercuri seară, 29 decembrie, în Ialomița. O fată de 16 ani a fost ucisă de concubinul ei în vârstă de 32 de ani. Ce spune poliția
30.12.2021 | 16:52
Crima amoroasa in Ialomita Fata de 16 ani ucisa de concubinul ei de 32 de ani
Un bărbat și-ar fi omorât iubita minoră în vârstă de doar 16 ani. sursă foto: Poliția Română
ADVERTISEMENT

O crimă amoroasă a avut loc miercuri seară, 29 decembrie, în comuna Drăgoiești, din județul Ialomița. O fată în vârstă de numai 16 ani ar fi fost ucisă de concubinul ei, de 32 de ani, în urma unei discuții aprinse.

Crimă amoroasă în Ialomița. Fată de 16 ani, ucisă de concubinul ei de 32 de ani

Un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost reținut de polițiști după ce și-ar fi omorât iubita minoră.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii au primit un apel la 112 chiar de la bărbatul suspectat că ar fi ucis-o pe iubita sa în vârstă de 16 ani. Acesta le-ar fi spus polițiștilor că prietena sa este inconștientă.

“La data de 29 decembrie a.c., în jurul orei 18:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Coșereni au fost sesizați, prin apel 112, de un bărbat din comuna Drăgoiești, cu privire la faptul că prietena sa, în vârstă de 16 ani, este inconștientă”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița într-un comunicat de presă.

ADVERTISEMENT

În urma apelului, polițiștii s-au deplasat de urgență la adresa indicată de bărbat și au găsit-o pe tânără fără suflare.

Cadrele medicale au sosit la fața locului și au încercat să o salveze pe minoră, însă au fost nevoite să declare decesul acesteia.

ADVERTISEMENT

Ce spun polițiștii despre crima amoroasă din Ialomița

Iubitul fetei ucise miercuri seară, în comuna Drăgoiești, a fost dus la sediul poliției pentru audieri.

În urma verificărilor, polițiștii au aflat că între fata de 16 ani și concubinul acesteia a izbucnit un conflict spontan. Până la acel moment, cei doi nu ar fi avut discuții în contradictoriu atât de aprinse.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii au întocmit un dosar de cercetare penală, iar ancheta va continua sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ialomița.

După procedura de culegere a probelor, individul suspectat că și-ar fi ucis iubita, a fost reținut în noaptea dintre 29 și 30 decembrie, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

În cursul zilei de joi, 30 decembrie, vor fi dispuse măsuri preventive.

Crimă amoroasă, în Dâmbovița

Cazul nu este unul singular.

Cu doar o seară în urmă, în data de 28 decembrie, o crimă amoroasă a avut loc și în Dâmbovița.

Un tânăr care s-a răsturnat cu maşina le-a mărturisit poliţiştilor că şi-a ucis soţia.

Și în acest caz, a fost demarată o anchetă pentru a afla cu exactitate împrejurările în care a murit femeia.

ADVERTISEMENT
Tags: