News

Crimă odioasă în Botoşani. O femeie și-a ucis fratele imobilizat la pat: “L-a lovit cu tot ce a avut la îndemână”

O femeie și-a ucis fratele care era imobilizat la pat. Criminala a continuat să-l lovească chiar și când au sosit oamenii legii. Poliţiştii veniţi la faţa locului au fost uluiţi de violenţa atacului.
12.11.2021 | 12:36
Crima odioasa in Botosani O femeie sia ucis fratele imobilizat la pat La lovit cu tot ce a avut la indemana
ADVERTISEMENT

O adevărată dramă a zguduit, joi noaptea, o localitate din județul Botoșani. O femeie de 32 de ani și-a ucis în bătaie propriul frate care era mai în vârstă, având 43 de ani.

Femeia și-a ucis fratele care nici nu se putea apăra

Bărbatul nu a putut să se poată autoapăra, întrucât era imobilizat la pat din pricina unor condiții de sănătate. Cazul s-a petrecut pe raza localității Guranda, comuna Durnești, semnalul de alarmă a fost dat de mama celor doi, o femeie de 72 de ani. Un conflict a pornit, în familie, din rațiuni încă neștiute, scrie monitorulbn.

ADVERTISEMENT

Astfel că, în momentul în care și-a observat fiica agresându-și fratele, femeia a alergat până la un local, care se află la doar câteva sute de metri distanță față de locuință, ca să ceară ajutorul celor de acolo. Bătrâna le-a spus proprietarului barului și unui polițist de frontieră, despre violență, iar bărbatul a sunat imediat la 112.

Imaginile tragediei i-a îngrozit și pe polițiști

Într-un interval foarte scurt de timp, la locuința celor trei a sosit și un echipaj de poliție, care era în zonă. Imaginile tragediei i-au îngrozit până și pe oamenii legii.

ADVERTISEMENT

Sora celui ucis încă își bătea cu cruzime sadică fratele la momentul în care au sosit forțele de ordine. Polițiștii au constatat că bărbatul zăcea în pat într-o baltă de sânge, desfigurat și încă primea lovituri dure din partea femeii.

Atacatoarea fusese imediat imobilizată de către agenții de poliție, moment în care au evacuat-o din încăperea în care și-a ucis fratele. Totodată, ofițerii de poliție au cerut asistență medicală, la scurt timp sosind o ambulanță. Din nefericire, pentru bărbatul de 43 de ani nu s-a mai putea face absolut nimic.

ADVERTISEMENT

„Pacientul era în stop cardio-respirator, cu un important şoc hemoragic. Prezenta multiple traumatisme la nivelul capului şi feţei, incompatibile cu viaţa. A fost declarat decesul”, a spus un asistent din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă din Botoşani.

A fost lansată o anchetă a poliției

În acest timp, a revenit și mama celor doi, care a suferit o cădere psihică, motiv pentru care poliția a fost nevoită să o constrângă și pe ea. Apoi, un echipaj a ridicat-o pe aceasta și a transportat-o la un spital, urmând să fie supravegheată de cadrele medicale pentru a o liniști.

ADVERTISEMENT

Un procuror a ajuns la locul crimei și a preluat investigația. Polițiștii de la Investigații Criminale au aflat că în gospodărie se aflau mai multe obiecte cu care femeia și-ar fi lovit fratele, precum un topor, o bărdiță, o scândură și un băț. Sarcina experților criminaliști va fi cu atât mai dificilă cu cât cele două femei, respectiv nici principala suspectă și nici mama acesteia, nu vor putea depune mărturie, urmând ca autorul și modul de săvârșire al crimei să fie demonstrate numai în urma probelor colectate la locul faptei.

Atacatoarea a fost internată la Psihiatrie

„L-a lovit cu aproape tot ce a avut la îndemână. Cu o violență ieșită din comun”, a declarat unul dintre oamenii legii.

Procurorul care conduce investigația a luat hotărârea ca femeia în vârstă de 32 de ani care are și probleme psihice, să fie internată la Secţia de Psihiatrie.

ADVERTISEMENT