ADVERTISEMENT
Hotnews

Crimă brutală comisă de ISIS. Jihadiştii au executat 250 de tinere care au refuzat să devină sclave sexuale

Aproximativ 250 de fete au fost executate de gruparea terorista Statul Islamic dupa ce au refuzat sa devina sclavele lor sexuale. Sute de tinere din Mosul, oras din Irak unde isi desfasoara cea mai...
Autor: Ionuţ Cataramă | 22.04.2016 | 17:28
Crimă brutală comisă de ISIS. Jihadiştii au executat 250 de tinere care au refuzat să devină sclave sexuale

Aproximativ 250 de fete au fost executate de gruparea terorista Statul Islamic dupa ce au refuzat sa devina sclavele lor sexuale. Sute de tinere din Mosul, oras din Irak unde isi desfasoara cea mai mare activitate a gruparii Statului Islamic, au fost obligate sa se marite cu jihadisti. Insa, cand acestea au refuzat sa devina sclavele lor sexuale, acestia le-au executat fara niciun fel de mila.

ADVERTISEMENT

“Cel putin 250 de fete au fost executate de ISIS pentru ca au refuzat sa participe la ororile sexuale la care ar fi fost supuse de cei din Statul Islamic. In unele cazuri, si familiile tinerelor erau executate, ca pedeapsa” a declarat Said Mamuzini, purtator de cuvant kurd al Partidului Democrat, conform Metro.

Un oficial al Uniunii Patritoice din Kurdistan a declarat cat de grav sunt incalcate drepturile omului in cazul femeilor, care sunt abuzate si violate pe intreg teritoriul.

ADVERTISEMENT

Acesta nu este primul caz de acest gen de cand Mosul a devenit un oras condus de ISIS, in iunie 2014. In luna august a aceluias an, 500 de tinere yazidi au fost rapite, torturare si abuzate sexual de catre jihadisti. In noiembrie, au fost descoperite cadavrele mai multor tinere ingropate in orasul Sinjar, in nordul Irakului.

Sursă: www.stirileprotv.ro

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!