News

Crima care a șocat Bucureștiul. O femeie a fost omorâtă în bătaie într-un apartament. Cine este principalul suspect

O crimă fără precedent a șocat Bucureștiul. O femeie a ajuns să fie ucisă în bătaie și s-ar părea că o altă femeie ar fi suspectul principal.
04.01.2023 | 20:30
Crima care a socat Bucurestiul O femeie a fost omorata in bataie intrun apartament Cine este principalul suspect
O femeie din București a fost ucisă cu bestialitate. Sursă foto: Inquam, Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Chiar după ce sărbătorile de iarnă s-au încheiat, un caz șocant a îngrozit întreg Bucureștiul.

O femeie din București a murit după ce a fost bătută cu bestialitate

Vorbim despre o crimă care s-a produs în sectorul 6 al Capitalei. Potrivit ultimelor informații, o femeie a fost omorâtă într-un apartament.

ADVERTISEMENT

Aceasta a fost bătută cu bestialitate până și-a dat ultima suflare, iar oamenii legii spun că principalul suspect este o altă femeie.

Aceasta se afla în apartamentul cu pricina în momentul în care poliți a ajuns la fața locului.

Oamenii legii spun că suspecta a fost deja reținută, iar în momentul de față se creionează scenariul în care s-a produs întreaga tragedie.

ADVERTISEMENT

Astfel, primele informații arată că cele două femeie au început să se certe în dimineața zilei de miercuri, 4 ianuarie. Victima s-ar fi prezentat la locuința unui bărbat, acesta locuind chiar cu suspecta, acuzată de crimă.

Cum s-a produs întreaga tragedie din Capitală

Cele două femei au avut în primă fază o discuție extrem de acidă, iar mai apoi au ajuns să se ia la bătaie. Oamenii legii spun că lupta a fost atât de intensă încât loviturile pe care victima le-a primit au fost incompatibile cu viața.

ADVERTISEMENT

Bărbatul ar fi fost cel care a sunat la ambulanță, iar mai apoi i-a alertat pe oamenii legii. Acesta a povestit toate cele întâmplate în urmă cu doar câteva ore, adăugând că la rândul său, a ajuns să fie agresat.

Oamenii legii au ajuns la fața locului după apelul primit. Locuința îi aparținea bărbatului, iar acolo se aflau el și suspecta, alături de victimă, notează observatornews.ro.

ADVERTISEMENT

Mai departe, atât bărbatul cât și suspecta au fost duși la audieri, femeia fiind ulterior reținută. Aceasta urmează să ajungă în fața magistraților, astfel încât să fie stabilite măsuri preventive pentru perioada următoare.

Menționăm faptul că acesta nu este singurul caz care cutremură țara. Chiar înainte de Revelion, o tânără de doar 14 ani a ajuns să fie ucisă pe stradă, în plină zi, de un alt tânăr de 20 de ani.

ADVERTISEMENT