News

Crimă cu sânge rece în Buzău. Un tânăr și-a ucis tatăl cu un cuțit

O crimă parcă desprinsă din filmele de groază a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-o comună din Buzău. Un tânăr în vârstă de 24 de ani și-a ucis tatăl în vârstă de 50 de ani cu mai multe lovituri de cuțit.
06.09.2021 | 13:41
Crimă cu sânge rece în Buzău. Un tânăr și-a ucis tatăl cu un cuțit
Crimă cu sânge rece în Buzău. Un tânăr și-a ucis tatăl cu un cuțit. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Oripilanta crimă a avut loc, mai exact, în satul Băltăreți, din comuna buzoiană Ulmeni. A fost sesizată oamenilor legii după câteva ore, duminică dimineață, de către un vecin al bărbatului ucis.

Ajunși la fața locului, polițiștii au găsit trupul neînsuflețit al tatălui într-o baltă de sânge, din cauză că a fost înjunghiat de mai multe ori de către fiul său.

 Tatăl și fiul au consumat alcool înainte de crimă

De asemenea, potrivit informațiilor obținute de anchetatori s-a ajuns într-o astfel de situație în urma unei altercații apărute între tată și fiu, în jurul orei 3:00, după ce au consumat alcool.

ADVERTISEMENT

Nu se cunoaște, deocamdată, motivul care a dus la cearta ce a generat crima. Vecinii din comunitate sunt, de altfel, îngroziți de ceea ce s-a petrecut.

Tatăl și fiul lucrau în domeniul construcțiilor. Tânărul a fost reținut de oamenii legii și a fost arestat preventiv, fiind acuzat de omor. El riscă ani grei de închisoare.

ADVERTISEMENT

Conform legii, pentru crimă se aplică o pedeapsă cu ani grei după gratii. Concret, infractorul poate fi închis pe viață sau poate executa zece ani de închisoare.

O altă crimă desprinsă din filmele de groază. Un tănăr din Bacău și-a ucis tatăl în bătaie și l-a îngropat în curtea casei

Crima din Buzău amintește de una similară din orașul Buhuși, județul Bacău, din luna iunie. Un tânăr în vârstă de 22 de ani și-a bătut părintele în vârstă de 57 de ani până l-a omorât, iar mai apoi l-a îngropat în curtea casei, acolo unde a fost săpată o groapă pentru o toaletă. Vecinii au început să-i observe absența tatălui, dar au fost mințiți de tânăr că a plecat în Germania.

ADVERTISEMENT

Între timp, fapta lui a ieșit la iveală, după ce vecinii au început să aibă bănuieli și au alertat poliția. Fiul a fugit în pădure atunci, iar oamenii legii au pornit în căutarea sa și l-au găsit după trei zile.

”I-a aplicat acestuia lovituri repetate, care au condus la deces. Ulterior comiterii faptei autorul a îngropat cadavrul tatălui său în curtea locuinței, cadavrul fiind descoperit de autoritățile judiciare în data de 29 mai”, a declarat jurnaliștilor, Elena Avorniciței, procuror criminalist.

ADVERTISEMENT

După ce a fost prins, criminalul le-a declarat polițiștilor că s-a năpustit asupra tatălui din cauză că i-a spus să plece din casă, împreună cu soția și cei trei copii. Pentru fapta sa, el a fost arestat și condamnat la 20 de ani de închisoare.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri