News

Crimă cu sânge rece. O româncă a fost ucisă de iubit, după ce au luat cina

17.07.2020 | 08:08
Crimă cu sânge rece. O româncă a fost ucisă de iubit, după ce au luat cina
Crimă cu sânge rece în Spania. O româncă a fost ucisă de iubit după ce au luat cina. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

O crimă înfiorătoare a șocat comunitatea din Torrejon de Ardoz, lângă Madrid, Spania. Mădălina, o româncă de 31 de ani, a fost omorâtă în bătaie.

Autorul asasinatului este nimeni altul decât iubitul fetei, Paul, un bărbat de naționalitate română, în vârstă de 37 de ani.

ADVERTISEMENT

În acest moment, familia Mădălinei face un apel disperat pe rețelele de socializare să strângă banii pentru a-i aduce trupul neînsuflețit acasă.

Româncă, ucisă cu sânge rece în Spania de iubit

Crima din Spania s-a petrecut luni, iar fapta românului a ieșit la iveală după ce acesta a sunat la numărul unic de urgență, anunțând că iubita lui, Mădălina Neacșu, s-a înecat cu un os de pește.

ADVERTISEMENT

Imediat, tânăra a fost transportată de urgență la Spitalul Torrejon. Acolo, medicii au anunțat rapid poliția, după ce au văzut că victima se afla în comă cu leziuni incompatibile cu viața din cauza unei fracturi de craniu și nu din cauza unui os de pește, cum susținea criminalul.

Care a fost contextul crimei de lângă Madrid. Duminică, 12 iulie, Paul, criminalul, și Mădălina au luat masa în curtea companiei de transport pentru care lucrau.

Apoi, după miezul nopții, au plecat spre casă. după ce le-au spus celorlalți că vor să bea o cafea, potrivit El Mundo. Luni, în jurul orei 02:00, românul a sunat la numărul unic de urgență și a cerut ajutorul, spunând că iubita lui s-a înecat cu un os de pește.

ADVERTISEMENT

După ce a ajuns la spital, în stare extrem de gravă, Mădălina a intrat în comă, iar marți seară a încetat din viață. Autorul crimei, Paul, prietenul său, a fost arestat de poliția din Spania.

Familia fetei cere ajutor pentru readucerea Mădălinei acasă

Familia îndurerată a Mădălinei cere ajutorul pentru a putea aduce trupul tinerei acasă. Rudele acesteia fac un apel disperat pe rețelele de socializare pentru a reuși să adune banii pentru a-i aduce trupul neînsuflețit acasă.

“Pe data de 14-07-2020, am primit cea mai cumplită veste! Surioara mea Neacșu Mădălina din loc. Minastirea Jud. Calarasi a fost asasinată in Spania (Madrid)!!! Rog toţi prietenii si rudele care ne cunosc sa ne ajute cu cât poate pentru a strânge suma necesară pentru repatrierea surorii mele. Va rog din suflet sa daţi distribuire la acest apel sa ajungă la câți mai mulți oameni cu suflet mare!”, au scris membrii familiei pe Facebook, conform Observator.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri