News

Crimă cumplită în Vaslui. Soț și soție, omorâți în propria locuință. Ce au făcut ucigașii

23.08.2019 | 09:20
Crima cumplita in Vaslui Sot si sotie omorati in propria locuinta Ce au facut ucigasii

Doi soți în vârstă au fost descoperiți morți la Vaslui, iar ucigașul a vrut să îi inducă în eroare pe anchetatori punându-i în mâinile femeii cuțitul care reprezintă arma dublei crime.

Crimă la Vaslui: Doi bătrâni uciși de prădători

Bătrânii au fost descoperiți de o altă femeie care îi mai ajută cu treburile casnice. Femeia a sunat la 112 raportând ce a văzut, iar anchetatorii au ajuns de urgență la fața locului. Bătrânul de 86 de ani a fost găsit în curte, iar soția acestuia, în vârstă de 82 de ani, în casă. Tragedia s-a produs în comuna Zorleni, notează știrileprotv.ro.

Echipajul de ambulanță care ajunsese la locul crimei a constatat că bătrânul era mort deja de câteva ore, iar medicii nu au putut face nimic nici pentru salvarea soției acestuia. Era mult prea târziu. „Inconştienţi şi cu semnele morţii deja instalate. Prezentau mărci traumatice tăiate la nivelul fetei. Nu s-a mai putut face absolut nimic pentru a-i salva, moartea fiind instalată de câteva ore bune”, a declarat Dan Ungureanu  de la Serviciul de Ambulanță Judiciară Vaslui.

„Au fost călcați de hoți de atâtea ori…”

Anchetatorii cred că la mijloc ar fi unul sau mai mulți ucigași care căutau, cel mai probabil, bani sau obiecte de valoare în casa celor doi pensionari. Ancheta se desfășoară cu dificultate, căci încăperea are zece camere și toate au fost răvășite de tâlhari.

„Au fost omorâţi şi călcaţi de hoţi de atâtea ori. Ei şi-au luat măsuri de care au putut – şi-au pus gratii, sisteme de alarmă şi până la urma tot aici s-a ajuns; Acu două săptămâni le-o luat găinile. Acu câţiva ani le-o luat flex de sudură ce aveau eu într-o magazie şi nu s-a aflat nimic, nu a luat nimeni nicio măsură”, au declarat câțiva dintre vecini pentru PRO TV.

Tags: