News

Detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul crimei de la Arad. Mama copilei ar fi ascuns omorul și l-ar fi consolat pe ucigaș

Apar detalii noi și cutremurătoare după cazul de la Arad. Comportamentul mamei fetiței ucise este strigător la cer: nu doar că a ascuns crima, dar l-a și consolat pe ucigaș.
03.11.2021 | 09:03
Detalii cutremuratoare ies la iveala in cazul crimei de la Arad Mama copilei ar fi ascuns omorul si lar fi consolat pe ucigas
Crima de la Arad. Mamă denaturată: A ascuns crima și l-a consolat pe ucigaș. Sursa foto: ziare.com
ADVERTISEMENT

Continuă să apară detalii șocante în legătură cu crima de la Arad, acolo unde un tată vitreg și-a ucis fetița de doar 4 ani și a abandonat-o pe un câmp.

Cele mai noi informații din acest caz privesc comportamentul mamei victimei. Aceasta l-ar fi consolat pe criminal în momentul în care a aflat că fetița ei ar fi murit accidental.

ADVERTISEMENT

În plus, se pare că fratele fetiței de 4 ani a fost martor la întreaga scenă în care sora sa a fost ucisă de tatăl vitreg.

Amănunte terifiante după crima de la Arad. Mama fetiței ascuns crima și l-a consolat pe ucigaș

Antonia, fetița de 4 anișori ucisă la Arad de tatăl vitreg, nu a fost dată dispărută niciun moment. Mama acesteia se afla la maternitate în momentul crimei pentru a naște cel de-al 3-lea copil.

ADVERTISEMENT

Odată ajunsă acasă de la unitatea medicală, aceasta a fost informată de concubinul ei că fetița e la bunici.

Ulterior, principalul suspect al crimei s-a destăinuit, însă doar pe jumătate. Acesta i-ar fi spus femeii că fata a murit accidental în apartament. Reacția mamei victimei a fost una de-a dreptul revoltătoare.

ADVERTISEMENT

Astfel, pe lângă faptul că nu a raportat decesul la Poliție, aceasta chiar l-ar fi consolat pe individ, fără să știe întreaga poveste, scrie Realitatea PLUS.

Întregul comportament din familia fetei ucise la Arad poate fi catalogat ca fiind unul denaturat. La doar o zi după comiterea crimei, tatăl vitreg al fetiței a postat pe Facebook un mesaj pentru concubina lui, mama victimei.

ADVERTISEMENT

”Iubirea mea, să te întâlnesc pe tine… a fost și este cea mai frumoasă întâmplare din viața mea. Te iubesc pentru ceea ce ești lângă mine, îți mulțumesc că Mă iubești și mă respecți, Să iubești înseamnă să trăiești prin celălalt, să simți nevoia de a-i povesti, de a-i cere un sfat, de a-i dărui”, a scris tânărul de 23 de ani.

Principalul suspect al crimei din Arad, arestat pentru 30 de zile

Tatăl vitreg al fetiței găsite fără suflare pe un câmp din Arad a fost arestat preventiv. El va sta închis pentru următoarele 30 de zile.

Marți, acesta le-a spus anchetatorilor că a fost enervat de fetița de 4 ani, care voia să se joace. A lovit-o cu capul de un perete, iar aceasta și-a pierdut viața.

ADVERTISEMENT