News

Crima de la Padina ar fi fost prevestită de vrăjitoarea Sidonia. Mama criminalilor face dezvăluiri incendiare: “Acolo e văgăuna diavolului”

Vrăjitoarea Sidonia susţine că a prevestit crima de sâmbăta trecută, de la cabana Padina, unde cei trei fii ai săi au ucis un om.
17.02.2024 | 14:32
Crima de la Padina ar fi fost prevestita de vrajitoarea Sidonia Mama criminalilor face dezvaluiri incendiare Acolo e vagauna diavolului
Vrăjitoarea Sidonia îl acuză pe Sorin Anghel că el a provocat scandalul Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Crima Padina, de sâmbăta trecută, când un bărbat de 41 de ani a fost ucis de trei membri ai clanului Fabian, fiii vrăjitoarei Sidonia, continuă să provoace rumoare în spaţiul public, iar acum chiar mama celor acuzaţi de crimă este cea care vine cu dezvăluiri incendiare.

Sidonia îl acuză pe Sorin Anghel că a vrut să-i ucidă copiii

Vrăjitoarea Sidonia susţine că fiii să sunt victime, deşi au ucis un om, dar mai mult decât atât, ea spune că a prevăzut crima de la cabana Padina. Într-o declaraţie făcută la Antena 3, ea l-a atacat deschis pe bărbatul ucis, Sorin Anghel.

ADVERTISEMENT

“Şi a început să-mi lovească copiii. Un om de 150 de kg şi aproape 2 metri l-a lovit pe copil, l-a pus jos şi acolo a vrut să-i taie beregata, să-i ia gâtul pur şi simplu.

Se vede, domnilor, clar cum şi-a pus mâinile în faţă ca să se apere. De la ce? Tăiase două sticle, voia să-l distrugă, să-l nenorocească. Acest om ne-a distrus copiii, ne-a distrus familia, a spus Sidonia.

ADVERTISEMENT

În continuare ea a spus că şi-a avertizat copiii că ar urma să se întâmple ceva rău în acel loc, presimţind practic incidentele tragice ce aveau să se întâmple.

“Am avertizat copiii, să ştiţi. N-am ştiut că vor merge în acel loc. I-am avertizat pe copii să aibă grijă, că este un loc blestemat. Este văgăuna răului şi a diavolului acolo”, a spus Sidonia, în prima declaraţie publică după ce copiii săi au fost acuzaţi de crimă.

ADVERTISEMENT

Deşi şi-a arătat compasiunea pentru soţia bărbatului ucis, vrăjitoarea a continuat însă să-l acuze pe acesta că el ar fi fost cel care a provocat scandalul. “Eu îi transmit condoleanţe acestei femei, îmi pare foarte rău de ce s-a întâmplat, dar acest om pur şi simplu mi-a nenorocit casa şi copiii şi familia. Nu se poate aşa ceva.

Un om atât de mare, un om la vârsta lui să vină să-şi coboare mintea la copiii mei. La ce? Că se distrau, se plimbau ca tinerii şi ascultau muzică, n-au făcut nimic de rău la nimeni şi n-au deranjat pe nimeni. Pur şi simplu s-au trezit de la acest om atacaţi, copiii s-au apărat şi ei cum au putut, că nu ştim cauza până ce n-o aflăm şi să luăm şi noi mai multe informaţii”, a mai spus Sidonia.

ADVERTISEMENT

De altfel, cei trei fraţi acuzaţi de crimă – Luis (19 ani), Armando (24 de ani) și Laurențiu, (32 de ani) – au depus miercuri plângere penală împotriva bărbatului ucis, pe motiv că acesta ar fi atacat primul

ADVERTISEMENT
Tags: