News

Crimă de neînțeles în Teleorman. Un bărbat și-a ucis soția și fetița de doar un an, apoi s-a sinucis

21.06.2020 | 13:23
Crima de neinteles in Teleorman Un barbat sia ucis sotia si fetita de doar un an apoi sa sinucis
ADVERTISEMENT

O crimă șocantă  a avut loc în Teleorman, acolo unde un bărbat și-a ucis soția și fetița, după care s-a sinucis.

Poliția Teleorman a anunțat că un bărbat și-a ucis soția, în vârstă de 39 de ani și fetița, de doar un an și trei luni, după care și-a pus capăt zilelor, notează Digi24.

ADVERTISEMENT

Crima macabră a avut loc duminică, 21 iunie, iar polițiștii au fost sesizați de către un bărbat din satul Merenii de jos, comuna Mereni, despre un conflict survenit la o familie din localitate.

Crimă șocantă în Teleorman. Un bărbat și-a ucis soția și fetița, apoi s-a sinucis

După ce au ajuns la fața locului, oamenii legii au descoperit o femeie de 39 de ani, înjunghiată mortal și o fetiță de un an și trei luni ucisă prin asfixiere.

ADVERTISEMENT

În urma perchezițiilor din locuință, într-o altă cameră a fost găsit autorul crimei, care, din primele informații, s-ar fi sinucis.

„În dimineața zilei de 21 iunie, pe fondul unor discuții contradictorii, un bărbat în vârstă de 60 de ani și-a înjunghiat mortal soția în vârsta de 39 de ani, iar într-o baie a locuinței a fost găsit cadavrul unei fetițe în vârstă de un an și trei luni care se pare că ar fi fost ucisă prin asfixiere.

ADVERTISEMENT

Ulterior, într-o altă cameră a fost găsit și autorul care prezenta mai multe plăgi, constatându-se și decesul acestuia”, au anunțat reprezentanții Poliției Teleorman, potrivit Mediafax.

Nu se cunosc cauzele scandalului

În acest moment nu se știe cauza izbucnirii scandalului în familia din județul Teleorman și nici ce l-a determinat pe bărbat să comită crima îngrozitoare.

ADVERTISEMENT

Drept urmare, polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, urmând ca cercetările să fie derulate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman.

ADVERTISEMENT