News

Crimă din gelozie, la locul de muncă. Un craiovean a fost ucis de colegul său, la ieșirea din tura de noapte 

O crimă din gelozie a avut loc, luni dimineață, în Craiova. Un bărbat a fost ucis de colegul său, la ieșirea din tura de noapte. Totul s-a petrecut la o firmă de locomotive.
09.01.2023 | 12:55
Crima din gelozie la locul de munca Un craiovean a fost ucis de colegul sau la iesirea din tura de noapte
Bărbat de 50 de ani, înjunghiat mortal de un coleg. Ar fi fost o crimă din gelozie. Sursa foto: gds.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Eveniment tragic consemnat luni, la primele ore ale dimineții, în municipiul Craiova. Un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost găsit într-un vestiar al unei companii, în stare de inconștiență.

Bărbat de 50 de ani, înjunghiat mortal de un coleg. Ar fi fost o crimă din gelozie

Echipele de la Ambulanță sosite la fața locului nu l-au mai putut salva pe bărbat și au declarat decesul.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, se pare că este vorba de o crimă. La primele ore ale acestei zile, doi bărbați s-au luat la ceartă la locul de muncă.

La un moment dat, unul dintre ei a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe colegul său, în vârstă de 50 de ani. Angajații de la poliție l-au reținut pe agresor (43 de ani) și fac cercetări în acest caz.

ADVERTISEMENT

Tragedia a avut loc la societate Reloc SA, firma din Craiova care a cumpărat divizia de locomotive a Electroputere.

La ora 7.00, când muncitorii se pregăteau de ieșirea din tură, doi dintre angajați au început să se certe în vestiar.

ADVERTISEMENT

Conflictul s-a acutizat în momentul în care unul dintre ei a scos din buzunar un cuțit. Atacatorul și-a înjunghiat colegul de mai multe ori în zona toracică.

Colegii care l-au găsit pe bărbat în stare de inconștiență au sunat imediat la 112. Potrivit Digi24, cauza acestei crime ar fi gelozia.

ADVERTISEMENT

Anunțul IPJ Dolj în urma acestei crime

Conform IPJ Dolj, în acest moment cercetările au fost preluate de către procurorul criminalist. Anchetatorii vor să afle cu exactitate împrejurările în care a avut loc tragedia.

”În dimineaţa zilei de 09 ianuarie a.c., ora 06.40, polițiștii Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizați prin apel de urgență 112, cu privire la faptul că, în incinta unei societăţi comerciale din municipiul Craiova, un bărbat a fost agresat fizic. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii, fiind găsit un bărbat de 50 de ani, din municipiul Craiova, în stare de inconștiență.

La faţa locului a fost solicitată şi o ambulanță din cadrul SAJ Dolj, din păcate fiind constatat decesul bărbatului de 50 de ani. Sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, a fost constituită echipă complexă de cercetare, formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic”, informează IPJ Dolj.

ADVERTISEMENT
Tags: