News

Crimă dublă, urmată de sinucidere. Un bărbat din Bacău a omorât o femeie de 35 de ani și o minoră de 10 ani

Eveniment șocant în comuna Gioseni, județul Bacău. Un bărbat și-a înjunghiat două rude, după care și-a pus capăt zilelor cu același cuțit. Nu este clar mobilul crimei.
30.07.2022 | 21:28
Crima dubla urmata de sinucidere Un barbat din Bacau a omorat o femeie de 35 de ani si o minora de 10 ani
Poliția a ajuns sâmbătă, în jurul orei 18:00, la locul crimei / Foto simbol: Hepta
ADVERTISEMENT

Două femei și un bărbat și-au pierdut viața, în urma unui conflict neașteptat care a izbucnit în comuna băcăuană Gioseni. Sâmbătă, 30 iulie, în jurul orei 17:40, un apel la 112 sesiza faptul că trei persoane ar fi înjunghiate.

Femeia de 35 de ani a reușit să-și alerteze vecinii

Vecinii au fost cei care au anunțat poliția, iar în urma apelului la 112, forțele de ordine s-au deplasat la fața locului și au găsit două persoane de sex feminin și un bărbat decedați.

ADVERTISEMENT

Conform primelor cercetări, bărbatul de 47 de ani ar fi avut un conflict spontan cu femeia de 35 de ani, și ar fi înjunghiat-o atât pe ea cât și pe fiica ei de 10 ani. După asta, atacatorul s-a sinucis, tăindu-și gâtul. Femeia a reușit să anunțe vecinii, după care a decedat.

La fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, formată din polițiști de investigații criminale, criminaliști și procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău” au anunțat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

ADVERTISEMENT

Cercetările în acest caz continuă sub supravegherea unui procuror de pe lângă Tribunalul Bacău.

Acum câteva zile, un campion la box și-a pierdut viața după un conflict în trafic, tot în Bacău

În urmă cu doar câteva zile, o altă crimă brutală a avut loc la Bacău. Mihai Nițulescu, 53 de ani, fost campion la box, a fost ucis de un șofer căruia i-ar fi acroșat oglinda de la mașină.

ADVERTISEMENT

Deși era boxer de performanță, bărbatul a fost lovit cu sălbăticie și lăsat pe asfalt de celălalt șofer, chiar în fața unei școli. Polițiștii l-au identificat pe agresor cu ajutorul camerelor de luat vederi amplasate în zonă.

Acesta are 27 de ani și ar putea fi condamnat pentru omor, în cazul în care se dovedește că loviturile aplicate fostului pugilist i-au provocat acestuia moartea.

ADVERTISEMENT

Medicii legiști cred că e posibil ca decesul să fi survenit pe fondul unui accident vascular.

Tags: