News

Crimă la Galați. Un tânăr a fost ucis de cumnat pentru niște vechituri vândute în talcioc

Un bărbat de 42 de ani din Galați a ajuns în arestul Poliției după ce a comis o crimă oribilă. După o dispută pe tema unor vechituri vândute în talcioc, acesta și-a ucis cumnatul de 32 de ani.
02.12.2021 | 18:43
Crima la Galati Un tanar a fost ucis de cumnat pentru niste vechituri vandute in talcioc
Un bărbat din Galați și-a ucis cumnatul. Cei doi s-au certat de la niște vechituri vândute în talcioc. Sursa foto: observatorulph.ro
ADVERTISEMENT

Un bărbat de 42 de ani din Galați a ajuns în arestul Poliției, duminică seara, după ce și-a atacat cumnații cu un cuțit. Pe unul dintre ei l-a rănit, iar pe celalalt l-a ucis direct cu o lovitură în inimă.

Un bărbat din Galați și-a ucis cumnatul. Cei doi s-au certat de la niște vechituri vândute în talcioc

Cei trei indivizi implicați în conflict sunt angajați ai firmei de salubritate din oraș. Ei obișnuiau să mai obțină o serie de venituri suplimentare la sfârșit de săptămână, în urma vânzării unor vechituri în talciocul de la marginea localității.

ADVERTISEMENT

În weekend-ul trecut, după ce a încasat câțiva bani, bărbatul de 42 ani, fost luat la întrebări de cumnații săi (frații soției lui, de 35 și 32 de ani). Aceștia doreau să-și primească partea pentru marfa vândută.

În această dispută, cel mai agresiv a fost cel în vârstă de 35 de ani, care se pare că și consumase băuturi alcoolice.

ADVERTISEMENT

Pentru a aplana conflictul, între cei doi a intervenit fratele mai mic al victimei, cel în vârstă de 32 de ani.

În disputa creată, agresorul l-a lovit cu un târnăcop în cap pe bărbatul de 35 de ani, iar fratelui său i-a aplicat o lovitură cu un cuţit în inimă.

ADVERTISEMENT

Victima a căzut la pământ, într-o baltă de sânge. Din păcate, medicii de la ambulanţă sosiţi la faţa locului nu au putut decât să constate decesul. Fratele victimei, de 35 de ani, a fost transportat la spital.

Tribunalul Galați, mandat de arestare pentru suspectul de crimă

În acest caz, Tribunalul Galaţi a emis un mandat de arestare pe numele bărbatului de 42 de ani. Acesta este acuzat pentru omor şi tentativă la omor.

ADVERTISEMENT

Criminalul ceruse să fie anchetat în arest la domiciliu, dar instanţa i-a respins solicitarea, astfel că a atacat decizia la instanţa superioară, scrie Adevărul.

”Inculpatul Z.N. a aplicat o lovitură, cu o coadă de târnăcop, în cap, persoanei vătămate P.A. cauzându-i leziuni traumatice la nivelul capului, după care a lovit-o, cu un cuţit, în zona inimii pe victima P.C., provocându-i un traumatism-toraco abdominal deschis, cu plagă înţepat tăiată precordială stânga, cu secţiune costală C7 stâng, hemopneumotorax masiv stâng şi atelectazie pulmonară, transfixianta pericardică şi cardiacă, cu secţionare de diafragm transfixiant, leziuni traumatice, care au condus la decesul acesteia”, spune procurorul de caz.

Presa locală scrie că bărbatul arestat a mai avut probleme cu legea în trecut, fiind condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru participarea la un furt cu prejudiciul estimat la aproape 300.000 de lei.

ADVERTISEMENT