News

Crimă în apropiere de Bucureşti, ucigaşii sunt liberi. Cadavrul carbonizat al unui bărbat a fost găsit pe câmp

Cadavrul carbonizat al unui bărbat de 45 de ani, găsit pe un câmp din apropiere de Bucureşti. Cazul a intrat în atenţia criminaliştilor
19.12.2022 | 17:28
Crima in apropiere de Bucuresti ucigasii sunt liberi Cadavrul carbonizat al unui barbat a fost gasit pe camp
Cadavru carbonizat, găsit pe câmp lângă Bucureşti Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Cadavrul unui bărbat în vârstă de aproximativ 45 de ani a fost găsit carbonizat pe un câmp din apropierea localităţii Domneşti, judeţul Ilfov, după cum a transmis luni Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Ilfov.

Persoana omorâtă ar fi paznicul unui imobil aflat în construcţie

Luni după-amiază o persoană a sunat la 112 pentru a anunţa că a dat întâmplător pentru un cadavru carbonizat, la faţa locului deplasându-se în primă fază poliţiştii de la Bragadiru.

ADVERTISEMENT

“La data de 19 decembrie a.c., în jurul orei 14:52, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către un bărbat cu privire la faptul că, pe câmp, în apropierea localităţii Domneşti, se află o persoană arsă, carbonizată. La faţa locului s-au deplasat în cel mai scurt timp poliţiştii oraşului Bragadiru, pentru cercetări”, a anunţat Poliţia Judeţeană Ilfov.

Potrivit IPJ Ilfov, la faţa locului au fost trimişi criminalişti şi poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov, împreună cu procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov.

ADVERTISEMENT

Din primele cercetări, anchetatorii au tras concluzia că, cel mai probabil, trupul îi aparține unui bărbat care păzea un imobil aflat în construcție, după cum a aflat gandul.info. Vârsta celui ucis ar fi de aproximativ 45 de ani.

Este pentru a doua oară în ultimele opt luni când un cadavru carbonizat a fost găsit pe un câmp din apropiere de Bucureşti. La începutul lunii mai un cadavru carbonizat a fost descoperit într-o maşină pe un câmp de lângă Măgurele.

ADVERTISEMENT

Victima a fost un italian în vârstă de 63 de ani, iar ucigaşii au fost prinşi la patru zile de la comiterea crimei. Aceştia s-au dovedit a fi iubita italianului şi soţul acesteia.

Camerele de supraveghere i-au suprins pe cei doi imediat după crimă, care a avut loc în apartamentul lor din Ferentari. Pe imagini se vede cum aceştia se chinuie să care un sac mare, negru, în care se presupune că era cadavrul, pe care ulterior l-au transportat pe câmp şi i-au dat foc.

ADVERTISEMENT
Tags: