News

Crimă în Constanța. O femeie a fost înjunghiată și apoi aruncată în Dunăre. Cine e autorul

21.12.2020 | 21:02
Crima in Constanta O femeie a fost injunghiata si apoi aruncata in Dunare Cine e autorul
ADVERTISEMENT

Crimă cutremurătoare în județul Constanța. O femeie a fost bătută, înjunghiată și apoi aruncată în Dunăre, acolo unde s-a înecat și a murit.

Autorul omorului deosebit de grav este nimeni altul decât concubinul femeii, un bărbat de 67 de ani cu domiciliul în comuna Ghindărești.

ADVERTISEMENT

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, autorul crimei a fost reținut pentru comiterea infracțiunii de omor.

Crimă în Constanța. O femeie a fost înjunghiată și apoi aruncată în Dunăre

Detaliile care reies din referatul procurorilor în acest caz de crimă sunt de-a dreptul teribile și desprinse parcă dintr-un film de groază.

ADVERTISEMENT

Femeia ucisă nu a murit din cauza loviturilor și a înjunghieri, ci din cauza înecului, ea fiind încă în viață în momentul în care individul din Ghindărești a decis să-i arunce trupul în râu.

Astfel, după ce și-a bătut concubina, inculpatul a transportat-o și a aruncat-o în Dunăre, aflată la o distanță de circa 470 metri de locuință, decesul victimei survenind din cauza asfixiei mecanice prin înec. Femeia a fost ulterior identificată plutind pe Dunăre în zona km fluvial 253.

ADVERTISEMENT

Potrivit procurorilor, probatoriul administrat în cauză până în prezent a relevat, că în cursul lunii septembrie 2020, în timp ce se afla la locuința din localitatea Ghindărești, inculpatul T. I. a agresat-o pe concubina sa, victima E. A., prin lovire cu și de corpuri dure, respectiv prin înjunghierea repetată cu un obiect tăietor înțepător (posibil cuțit), pe corpul victimei fiind identificate cu ocazia necropsiei următoarele leziuni de violență: ,,echimoză retroauriculară dreaptă, fracturi costale drepte, fractură olecran drept, plagă înjunghiată lateral de fosa iliacă dreaptă, două plăgi tăiate în lungime de circa 3 cm dispuse una deasupra celeilalte, în partea temporal-dreaptă, plagă tăiată în lungime de cca 6 cm, dispusă orizontal occipital-dreaptă.”

”Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea şi arestarea preventivă reprezintă etape şi măsuri din cursul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual adecvat de administrare a probatoriului, activităţi care nu pot, în nici o situaţie, să înfrângă principiul constituţional al prezumţiei de nevinovăţie.”, precizează reprezentanții Compartimentului de Informare și Relații Publice dinm cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, conform Ziua de Constanța.

ADVERTISEMENT

Suspectul de crimă, prezentant instanței

Bărbatul care ar fi ucis-o pe femeie urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

”Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea şi arestarea preventivă reprezintă etape şi măsuri din cursul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual adecvat de administrare a probatoriului, activităţi care nu pot, în nici o situaţie, să înfrângă principiul constituţional al prezumţiei de nevinovăţie.”, se mai arată în referatul procurorilor.

ADVERTISEMENT
Tags: