News

Crimă în Ilfov: Un bărbat a fost împușcat pe stradă la 1 Decembrie

Autor: Daniel Scripcaru | 06.08.2019 | 09:24
Barbat impuscat mortal in 1 Decembrie

Un bărbat a fost împușcat mortal pe o stradă din comuna ilfoveană 1 Decembrie! Acesta a fost executat cu două focuri de armă care l-au nimerit în cap și în gât! O femeie a auzit focurile de armă la 3 dimineaţa şi a ieşit din casă. În faţa porţii a văzut victima asasinatului.

Update, ora 13.00: Surse judiciare  anunță că principala ipoteză luată în calcul în cazul crimei ar fi gelozia, iar bărbatul ucis este de etnie română. Ucigașul este un individ din Jilava, care a fost identificat și urmează să fie reținut.

Bărbat împușcat mortal pe o stradă din localitatea ilfoveană 1 Decembrie

“În această dimineață, în jurul orei 03:17, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de catre o femeie, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în comuna 1 Decembrie din zona orașului Măgurele a auzit 2 focuri de armă și a găsit în fața porții o pesoană inconstientă, de sex masculin.

La fața locului s-au deplasat de îndată polițiștii orașului Măgurele, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciul Arme, Explozibili și Substanțe Periculoase, precum și ambulanța, care a constatat decesul persoanei prin împușcare. De asemenea, a fost anunțat Servicul de Medicină Legală.

Barbat impuscat mortal in 1 Decembrie
Barbat impuscat mortal in 1 Decembrie

Victima, executată de un soț gelos?

În prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat, urmărirea penală fiind în competența exclusivă a procurorilor de pe lângă Parchetul Tribunalului Ilfov”, e comunicatul Poliţiei.

Crima oribilă de la 1 Decembrie se pare că a fost făcută din gelozie, potrivit RTV.net! Victima se pare că s-ar fi iubit cu o femeie căsătorită, iar soțul acesteia ar fi aflat despre relația lor. Bărbatul femeii este căutat în acest moment de polițiști, însă oamenii legii nu au anunțat reținerea vreunui suspect în acest caz care a oripilat întreaga comunitate.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!