News

Crimă în județul Botoșani. Un tânăr a ucis un bărbat cu cuțitul și a rănit grav alți doi

25.10.2020 | 09:34
Crima in judetul Botosani Un tanar a ucis un barbat cu cutitul si a ranit grav alti doi
ADVERTISEMENT

Trei bărbați au fost înjunghiați, unul dintre ei murind la spital, în urma unui conflict care a izbucnit în comuna Frumușica din județul Botoșani. Se pare că disputa a pornit din cauza unei fete.

Noaptea trecută, în jurul orelor 00.45, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe raza satului Boscoteni, comuna Frumușica, județul Botoșani, are loc un conflict între mai mulți tineri”, a declarat Simona Pușcașu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

ADVERTISEMENT

Deplasându-se la fața locului, polițiștii au depistat și preluat în custodie un tânăr de 29 de ani, despre care s-a stabilit că a agresat prin injunghiere trei persoane, cu vârste cuprinse între 22 și 35 ani, toate din judetul Iași”, a precizat Pușcașu.

Bărbatul ucis a fost găsit de medici în șoc hemoragic

Din primele cercetări se pare că cei trei tineri ar fi mers la domiciliul celui de-al patrulea pentru a convinge o fată care locuia cu acesta să-l părăsească, potrivit botosaneanul.ro. Conflictul a degenerat, cei trei fiind înjunghiați în fața casei agresorului.

ADVERTISEMENT

Doi dintre ei au fost înjunghiați în piept, unul dintre ei fiind dus direct în sala de operații deoarece cuțitul îi atinsese un plămân. Ambii se află acum în stare stabilă.

Al treilea a fost găsit de medicii SMURD în  șoc hemoragic, cu răni la cap și la gât. „Pacientul a fost preluat în stop cardio-respirator. A fost transportat în curs de resuscitare la Urgenţe, însă din păcate nu s-au mai putut restabili funcţiile vitale. A fost constatat decesul”, a declarat medicul Ramona Guraliuc, coordonatorul UPU-SMURD, pentru Monitorul de Botoșani.

ADVERTISEMENT

Ucigașul a fost reținut, iar procurorii au început cercetările în dosarul  penal deschis pentru omor.