News

Crimă în județul Sibiu. Bărbat de 65 de ani, găsit mort la o stână. Suspectul, un tânăr de 26 de ani

Crimă în județul Sibiu. Un bărbat de 65 a fost omorât, sâmbătă, la o stână din satul Buzd, comuna Brateiu. Principalul suspect, un tânăr de 26 de ani, a fost reținut de Poliție.
21.05.2022 | 21:41
Crima in judetul Sibiu Barbat de 65 de ani gasit mort la o stana Suspectul un tanar de 26 de ani
Bărbat de 65 de ani, ucis cu violență la o stână din județul Sibiu. Suspectul de crimă, reținut de Poliție. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Sâmbătă, în jurul orei 13.00, autoritățile au fost înștiințate de faptul că la o stână de pe raza județului Sibiu a fost depistat cadavrul un vârstnic de 65 de ani.

Bărbat de 65 de ani, ucis cu violență la o stână din județul Sibiu. Suspectul de crimă, reținut de Poliție

Din primele informații, cel care a făcut sesizarea a fost chiar proprietarul fermei de oi din centrul țării.

ADVERTISEMENT

Acesta a anunțat, la 112, că în extravilanul localității Buzd, la stâna pe care o administrează, l-a găsit decedat pe un angajat, un bărbat în vârstă de 65 de ani, domiciliat în localitatea Șaroșu pe Târnave.

În scurt timp, un echipaj SMURD a intervenit la locul indicat, însă echipa medicală nu a putut decât să constate decesul bărbatului.

ADVERTISEMENT

Conform datelor IPJ Sibiu, principalul suspect de crimă ar fi un tânăr de 26 de ani dintr-o altă localitate sibiană, Blăjel. Acesta a fost deja reținut.

”La locul omorului s-au deplasat polițiști de investigații criminale, criminaliști, precum și medic legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Sibiu, iar în urma examinării sumare a cadavrului bărbatului s-a conturat suspiciunea rezonabilă că decesul ar fi survenit ca urmare a comiterii unei fapte cu violență.

ADVERTISEMENT

Astfel, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, iar din primele investigații efectuate de către polițiști, sub coordonarea procurorului de caz, a fost identificat și prins un bărbat în vârstă de 26 de ani, din localitatea Blăjel, bănuit că ar fi comis fapta”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Trupul bărbatului decedat a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării autopsiei.

ADVERTISEMENT

Cercetările în acest caz continuă în vederea aflării cu exactitate a modului în care a avut loc crima.

Care a fost motivul crimei de la stâna din județul Sibiu

Publicația Sibiu100 scrie că suspectul crimei și victima sa munceau la aceeași stână. Se pare că între cei doi ar fi existat un conflict mai vechi, iar sâmbătă lucrurile au degenerat.

Lucrurile au degenerat în cursul acestei zile, iar bărbatul bănuit de această faptă, tânărul de 26 de ani din Blăjel, şi-ar fi strangulat colegul de 65 de ani.

ADVERTISEMENT