News

Crimă în Neamț: o femeie și-a înjunghiat mortal soțul. I-a spus soacrei că bărbatul s-a sinucis

O nouă crimă produsă în România, de această dată în Neamț. O femeie și-a înjunghiat mortal soțul, apoi i-a spus soacrei că bărbatul s-a sinucis.
03.07.2023 | 18:16
Crima in Neamt o femeie sia injunghiat mortal sotul Ia spus soacrei ca barbatul sa sinucis
Crimă în Neamț: o femeie și-a ucis soțul cu un cuțit. Ce i-a spus soacrei sale despre decesul bărbatului. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

O nouă crimă a fost raportată într-un cuplu din România, de această dată în Neamț. O femeie de 49 de ani și-a înjunghiat mortal soțul cu patru ani mai în vârstă. Cum a încercat să ascundă fapta.

Crimă în Neamț: o femeie și-a ucis soțul cu un cuțit. Ce i-a spus soacrei sale despre decesul bărbatului

Din primele informații, cazul tragic din nord-estul României s-a produs duminică după-amiaza. Acesta are ca punct de pornire o ceartă între doi soți, în comuna Dochia. La un moment dat, într-un moment de furie extremă, femeia a pus mâna pe un cuțit cu care l-a înjunghiat pe bărbatul de 53 de ani.

ADVERTISEMENT

Victima nu a avut nicio șansă și a decedat la fața locului. Se pare că cel puțin o lovitură i-a fost aplicată la nivelul toracelui. În acest moment, femeia este reținută de polițiști. Ancheta a fost preluată de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț.

Înainte de a ajunge în custodia oamenilor legii, agresoarea ar fi încercat să-și acopere crima. Astfel, în primă fază, femeia a sunat la 112 și a chemat ajutoare. Înainte însă, i-a spus soacrei sale, cu care locuia în aceeași casă, că soțul ei s-ar fi sinucis, notează ȘtirileProTV.

ADVERTISEMENT

Relația cuplului din Dochia a fost una extrem de tensionată în ultimii ani. Potrivit sursei citate, care îl citează pe edilul din localitate, certurile dintre bărbat și femeie erau foarte dese.

În plus, bărbatul o bătea frecvent pe partenera de viață și o amenința cu moartea. În ziua tragediei, cearta dintre ei a degenerat rapid și în scurt timp s-a ajuns și la violență fizică.

ADVERTISEMENT

Crimă similară, raportată recent și în județul Prahova

Evenimentul dramatic din județul Neamț are loc la câteva zile distanță de un altul aproape similar. Vineri, 30 iunie, un bărbat a fost găsit fără suflare în scara blocului, la Câmpina. Concubina acestuia, principalul suspect, a ajuns în custodia poliției.

Totul s-a întâmplat la primele ore ale dimineții. În jurul orei 7:45, trupul unui bărbat decedat, în vârstă de 50 de ani, a fost găsit în scara unui bloc din județul Prahova. Un locatar a alertat poliția.

ADVERTISEMENT

Poliția a constatat că bărbatul ar fi fost înjunghiat. Principalul suspect, concubina bărbatului, a fost deja identificată și reținută în aceeași zi. E vorba de o femeie în vârstă de 46 de ani, din municipiu.

ADVERTISEMENT