News

Crimă în plină stradă la Botoșani. O fată de 14 ani, înjunghiată de un tânăr

O fată în vârstă de 14 ani din Botoșani a fost înjunghiată în plină stradă de un tânăr în vârstă de 20 de ani, care a fugit imediat de la fața locului.
31.12.2022 | 15:53
Crima in plina strada la Botosani O fata de 14 ani injunghiata de un tanar
Crimă în plină stradă, în Botoșani. Foto: Inquam Photos / Cornel Putan
ADVERTISEMENT

Drama s-a petrecut în plină stradă, în comuna Trușești, aproape de gara din localitatea unde cei doi, victima și agresorul, locuiau.

O tânără de 14 ani a fost înjunghiată pe stradă

Criminalul a fugit imediat după ce a comis fapta, însă a fost prins la scurt timp de oamenii legii care se aflau în zonă.

ADVERTISEMENT

“Echipajul de poliţie direcţionat la faţa locului a stabilit că cele sesizate se confirmă, fiind identificată victima, în persoana unei minore, de 14 ani, din comuna Truşeşti. Persoana bănuită de comiterea faptei, un tânăr, de 20 de ani, din comuna Guranda a părăsit locul faptei, imediat după comiterea acesteia, fiind identificat de poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi, în zona gării din localitatea Truşeşti”, a transmis IPJ Botoşani.

Victima a decedat, în urma rănilor suferite, iar acum individul a fost condus la sediul Poliției unde va fi cercetat pentru comiterea infracțiunii de omor.

ADVERTISEMENT

În urmă cu o săptămână, o femeie era înjunghiată în Timiș de soț, de față cu copiii. Bărbatul, considerat periculos, încălcase un ordin de protecție emis de judecător, conform Botosaneanul.

Mai mult, potrivit Tion, individul ar avea grave probleme psihice. ”Incidentul s-a petrecut miercuri dimineața, în localitatea Soca, din județul Timiș. Bărbatul, care era beat, a spart geamurile casei, a intrat peste femeie și copii și a înjunghiat-o cu un cuțit în piept și abdomen.

ADVERTISEMENT

Cei doi se aflau în proces de divorț, iar bărbatul avea deja emis un al doilea ordin de protecție prin care judecătorii îi interziceau să se apropie de ei”, menționează sursa citată.

”În data de 21.12.2022, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul D.G., sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la omor și de încălcare, de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecţie, a oricăreia dintre măsurile prevăzute la art.38 alin.1,4 şi 5 lit.a şi b şi dispuse prin ordinul de protecţie.

ADVERTISEMENT

În fapt, s-a reținut că în data de 21.12.2022, în jurul orelor 5:00, inculpatul D.G. ar fi încălcat ordinul de protecție emis de Judecătoria Deta, ar fi distrus, prin spargere, geamurile celor două ferestre ale locuinței soției sale din localitatea Soca, județul Timiș, în interiorul căruia ar fi pătruns, apoi, prin forțarea ușii de acces, unde ar fi produs leziuni soției sale, prin înjunghiere cu un cuțit în zona abdominală, leziuni care necesită îngrijiri medicale de 45 zile și care i-au pus viața în pericol”, au transmis, la rândul lor, autoritățile. Femeia a ajuns în stare gravă la spital, iar bărbatul se află acum pentru 30 de zile după gratii.

ADVERTISEMENT
Tags: