News

Crimă înfiorătoare comisă de un român în Cehia! A ucis cu sânge rece bebelușul iubitei

07.10.2020 | 15:43
Crima infioratoare comisa de un roman in Cehia A ucis cu sange rece bebelusul iubitei
Un român din Cehia a ucis în bătaie bebelușul iubitei, după care a încercat să ascundă alături de aceasta trupul neînsuflețit într-o pădure. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Robert, un român în vârstă de 28 de ani stabilit în Cehia, a ucis cu sânge rece bebelușul de doar două luni al iubitei sale, dintr-un motiv absolut incredibil. Totul s-a petrecut vineri noapte, în Prelouc, oraș aflat în regiunea Pardubice, unde tănărul locuia alături de Sasha (19 ani), părinții și cei doi copii ai fetei.

Potrivit presei locale care citează surse din anchetă, scos din minți de nou-născutul care începuse să plângă, criminalul s-a năpustit asupra lui cu pumnii și picioarele, provocându-i leziuni severe în special în zona capului. În tot acest timp, mama dormea liniștită, sub influența băuturilor alcoolice pe care le consumase.

ADVERTISEMENT

A aflat ce făcuse partenerul său abia a doua zi, când a observat că propriul copil zace fără suflare în locuință. Cu toate acestea, a fost de acord să ascundă trupul într-o pădure din afara orașului, fără să-i pese că devine astfel complice la crimă.

Un român din Cehia a ucis în bătaie copilul iubitei

Ea a fost de acord să scape de cadavru. Potrivit anchetatorilor, iubitul ei a pus trupul neînsuflețit într-o valiză, pe care au așezat-o într-un cărucior.

ADVERTISEMENT

Apoi, au îndesat mai multe haine, pentru a face să pară că merg la plimbare cu bebelușul. Au ascuns căruciorul într-o zonă împădurită din afara orașului și, când au aflat că poliția este pe urmele lor, au încercat să se ascundă”, a declarat judecătorul Karel Gobernac.

Polițiștii români au fost cei care au alertat autoritățile din Cehia, după ce părinții tânărului și-au denunțat propriul copil.

ADVERTISEMENT

În România, părinții unui cetățean de 28 de ani din aceeași țară au anunțat polițiștii că fiul de două luni al actualei iubite a fiului său a fost ucis în Přelouč, Pardubice, în circumstanțe încă neclare“, a explicat Marketa Janovska, purtătorul de cuvânt al poliției din regiunea Pardubice.

De îndată ce au primit informațiile, oamenii legii au demarat o amplă anchetă pentru a le verifica, numai că Robert și iubita lui nu au mai fost de găsit. În cele din urmă i-au reperat într-o zonă din apropierea orașului Prelouc, unde se aflau alături de celălalt copil al tinerei, o fetiță de un an.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește băiatul minor, cunoscuților li s-a spus că nu l-au avut cu el pentru că se afla la spital pentru tratament. La început nu a vrut să coopereze, dar în cele din urmă femeia a confirmat că fiul său a murit după un atac fizic al iubitului.

Apoi i-a dus pe ofițerii de poliție la locul în care a fost ascuns corpul copilului decedat. Este vorba despre o zonă împădurită din afara orașului”, a mai spus purtătorul de cuvânt al poliției din Pardubice. Pus în fața faptului împlinit, românul a recunoscut crima în timpul interogatoriului și urmează să-și petreacă următorii ani în spatele gratiilor.

ADVERTISEMENT
Tags: