News

Crima înfiorătoare comisă de un student la Politehnică! Și-a ucis cu sânge rece prietenul dintr-un motiv stupid

29.06.2020 | 14:05
Crima infioratoare comisa de un student la Politehnica Sia ucis cu sange rece prietenul dintrun motiv stupid
Un tânăr de 20 de ani și-a înjunghiat prietenul pe motiv că a refuzat să îi ofere o țigară. Sursa foto: Facebook/ Total Impact
ADVERTISEMENT

Un tânăr de doar 20 de ani, student la Politehnică, și-a ucis cu sânge rece prietenul întors de câteva săptămâni din Germania. Tragedia s-a petrecut duminică noaptea, în comuna Islaz, județul Teleorman, după ce băieții au consumat împreună băuturi alcoolice la „Dializa”, o cârciumă de pe raza localității.

Potrivit martorilor, criminalul a fost scos din minți de refuzul brusc al prietenului său în momentul în care i-a cerut o țigară. După un schimb de replici extrem de dur, acesta nu a mai stat pe gânduri și s-a năpustit asupra lui cu un cuțit.

ADVERTISEMENT

Îngroziți de scena la care au asistat fără voia lor, oamenii relatează că victima a căzut ca secerată după ce a fost înjunghiată de mai multe ori în zona inimii. Din păcate, leziunile grave pe care le-a suferit s-au dovedit a fi fatale. Echipajele medicale ajunse la fața locului nu au mai putut face altceva decât să constate decesul.

Înjunghiat cu sânge rece de propriul prieten din cauza unei țigări

Ucigașul  a fost reținut de polițiștii din Turnu Măgurele, alertați în urma unui apel la numărul de urgență 112 și dus la audieri. În cauză a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, iar tânărul va ajunge în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

ADVERTISEMENT

Surse judiciare susțin că acesta le-ar fi declarat oamenilor legii că victima îl șicana de vreo două săptămâni, din momentul în care a revenit în localitate. De atunci a decis că trebuie să aibă mereu asupra lui un cuțit.

Localnicii sunt îngroziți și susțin că nu au nicio protecție pe timpul nopții

Cazul i-a lăsat fără cuvinte pe locuitorii comunei Islaz, în condițiile în care tânărul de 20 de ani nu era cunoscut ca un consumator înrăit al băuturilor alcoolice. În ultima vreme devenise, însă, foarte nervos, susțin oamenii.

ADVERTISEMENT

Aceștia se tem acum pentru siguranța lor de fiecare dată când se așterne întunericul, din cauza grupurilor strânse la cârciumi, dar și în parcuri, unde se consumă nu doar alcool în exces, ci și substanțe interzise.

În plus, nu există nicio protecție pe timp de noapte. Dacă se întâmplă ceva, polițiștii din Turnu Măgurele nu vor putea ajunge în timp util pentru a împiedica o tragedie, în condițiile în care Postul de Poliție din comună se închide la ora 16:00.

ADVERTISEMENT

S-au plâns în nenumărate ori cu privire la această situație, însă autoritățile au ridicat mereu din umeri spunând că „așa e legea”. Prin urmare, localnicilor nu le rămâne decât să spere că nu vor cădea la rândul lor victime unor tineri agresivi din cauza alcoolului sau, mai rău, chiar a stupefiantelor consumate.

ADVERTISEMENT
Tags: