News

Crimă înfiorătoare în Arad. Un bărbat și-a ucis cu sânge rece soția

19.03.2021 | 15:11
Crima infioratoare in Arad Un barbat sia ucis cu sange rece sotia
ADVERTISEMENT

Scene înfiorătoare s-au petrecut vineri dimineață în cartierul Micălaca din Arad, unde un bărbat în vârstă de 58 de ani și-a ucis cu sânge rece propria soție, lovind-o în repetate rânduri în cap cu o bardă.

Tot el a fost, de altfel, și cel care a sunat la numărul de urgență 112 pentru a-i alerta pe anchetatori. Potrivit reprezentanților Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, femeia a fost găsită fără suflare chiar în casa în care cei doi locuiau de mai bine de zece ani.

ADVERTISEMENT

Criminalul se află deja în custodia poliției și urmează să fie audiat. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și violență în familie.

Caz șocant în cartierul Micălaca din Arad. Un bărbat și-a ucis soția cu barda

Trupul neînsuflețit al femeii a fost transportat la Institutul de Medicină Legală în vederea necropsiei. Se pare că decesul ar fi survenit în urma loviturilor aplicate în zona capului cu un obiect contondent.

ADVERTISEMENT

Au fost oameni deosebiți, femeia era extraordinară, era mare iubitoare de animale. Nu au fost niciodată probleme între ei.

Nu am auzit niciodată certuri sau scandaluri între ei. I-am văzut în urmă cu două zile pe stradă pe amândoi. Erau împreună și nimic nu avea să prevestească oribila crimă de astăzi”, a declarat un vecin, șocat de cele întâmplate, în timp ce o bătrână de 85 de ani susține că bărbatul suferea de afecțiuni psihice.

ADVERTISEMENT

Cei doi soți erau într-adevăr cumsecade, dar în același timp erau foarte retrași. Nu prea vorbeau cu cei din jur și își vedeau doar de treburile lor.

Bărbatul știu că avea probleme psihice și era totuși mai violent din fire. De când mă știu, nu s-a întâmplat niciodată așa ceva la noi în zonă.

ADVERTISEMENT

Sunt cutremurată. Am înțeles că în casă, după comiterea crimei, era dezastru”, a dezvăluit aceasta, conform glsa.ro.

ADVERTISEMENT