News

Crimă înfiorătoare în județul Bacău. Un tânăr și-a ucis tatăl și apoi l-a îngropat într-un loc neașteptat

Un tânăr din județul Bacău și-a ucis tatăl și apoi l-a îngropat.
02.06.2021 | 22:50
Crima infioratoare in judetul Bacau Un tanar sia ucis tatal si apoi la ingropat intrun loc neasteptat
Tragedie în Cluj! Un bărbat s-a aruncat de la etajul 3 al unui bloc. Sursa foto: Inquam Photos / Cornel Putan
ADVERTISEMENT

Un tânăr în vârstă de 22 de ani din Buhuși, județul Bacău, a ajuns după gratii după ce și-a ucis tatăl în bătaie.

Criminalul a vrut să scape de urme și a îngropat cadavrul în curtea casei, în locul unde fusese săpată o latrină, conform Știrile Pro TV.

ADVERTISEMENT

După fapta cumplită, tânărul a fugit și s-a ascuns în pădure. Băiatul a recurs la gestul odios după ce s-ar fi înfuriat în clipa în care tatăl sau i-a zis să se mute din casa părintească, cu tot cu partenera de viață. Aceasta avea 3 copii.

Crimă înfiorătoare în județul Bacău. Un tânăr și-a ucis tatăl în bătaie și l-a îngropat într-o latrină din curtea casei

Tragedia s-a petrecut în Buhuși. Localitatea se află în nordul județului Băcău, la limita cu județul Neamț.

ADVERTISEMENT

Nu m-am gândit niciodată la așa ceva. Cel mai mult din toți copiii pe el îl iubea. A fost proces la tribunal și i-a făcut evacuarea.

Avea o concubină cu 3 copii și el asta nu a suportat. De acolo a plecat tot. Că el îl iubea pe tac-su. De acolo toată ceartă, că el se lua de ea, de copii”,  a relatat o vecină.

ADVERTISEMENT

Ca să ascundă crima, fiul și-a îngropat părintele în curtea casei, într-o groapă pe care omul o săpase pentru o toaletă.

Băiatul le-a spus vecinilor că tatăl lui a plecat la muncă în Germania. Oamenii au devenit suspicioși și au cerut ajutorul poliției. Anchetatorii au descoperit în cele din urmă trupul victimei, un bărbat de 57 de ani.

ADVERTISEMENT

Crima a fost una oribilă. Băiatul și-a ucis tatăl plin lovituri multiple. Cei care cunoșteau familia spun că certurile între tată și fiu erau la ordinea zilei.

I-a aplicat acestuia lovituri repetate, care au condus la deces.

Ulterior comiterii faptei autorul a îngropat cadavrul tatălui său în curtea locuinței, cadavrul fiind descoperit de autoritățile judiciare în data de 29 mai”, a precizat Elena Avorniciței, procuror criminalist.

 

ADVERTISEMENT