News

Crimă înfiorătoare în Vaslui. Un bărbat a fost ucis și agățat într-un gard. Cine e autorul omorului

19.09.2020 | 12:17
Crima infioratoare in Vaslui Un barbat a fost ucis si agatat intrun gard Cine e autorul omorului
ADVERTISEMENT

O crimă de-a dreptul macabră a îngrozit o localitate din județul Vaslui. Sâmbătă dimineață, un bărbat a fost găsit ucis și agățat într-un gard.

Descoperirea cutremurătoare a avut loc pe o stradă din comuna Crețeștii de Sus. Din primele date, victima este un bărbat de 54 de ani.

ADVERTISEMENT

Trupul acestuia a fost găsit întâmplător, de o vecină a victimei, care se ducea acasă, iar ulterior au fost anunțate autoritățile.

Crimă la Vaslui. Un bărbat a fost ucis și agățat într-un gard

Primele informații din cazul crimei din Vaslui sunt demne de un film de groază. Bărbatul ucis a fost găsit mort, legat de mâini și de picioare, dezbrăcat pe jumătate, de la brâu în jos.

ADVERTISEMENT

Autoritățile au ajuns la concluzia că omorul a avut loc în dimineața zilei de sâmbătă. O vecină a fost cea care a descoperit scenele șocante.

Imediat la fața locului au ajuns criminaliștii, dar și procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, anunță Antena3.

ADVERTISEMENT

Principalul suspect, reținut de Poliție

Sursa citată mai anunță că această tragedie ar fi avut la bază un triunghi amoros, în care au fost implicați doi bărbați și o femeie.

Conform martorilor, bărbatul ucis ar fi victima un pușcăriaș care abia ieșise din închisoare și care s-ar fi răzbunat pe el pentru că trăia cu fost lui iubită, care cel mai probabil l-ar fi părăsit cât a stat la închisoare.

ADVERTISEMENT

În acest moment criminalul a fost reținut. O anchetă a fost demarată în acest caz, în următoarele zile urmând a se afla cu exactitate motivele din spatele crimei șocante

ADVERTISEMENT