Crimă înfiorătoare la Buzău! Ucis cu drujba și îngropat în curtea presupusului asasin

Alexandru Năstase   
în HotNews
28/02/2021, 11:49
Crimă înfiorătoare la Buzău! Ucis cu drujba și îngropat în curtea presupusului asasin
Presupusul uciga; a fost arestat de oamenii legii. Sursa foto - hepta.ro

Crimă înfiorătoare la Buzău și o descoperire care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Trupul unui bărbat ucis, în urmă cu trei săptămâni, a fost dezgropat chiar din fața casei presupusului criminal.

Conform primelor informații, oamenii legii cred că arma crimei ar fi fost o drujbă. Victima este un bărbat în vârstă de 37 de ani.

Acesta obișnuia să muncească cu ziua prin sat și se știa despre el că a plecat de acasă în urmă cu trei săptămâni. Mama lui a fost cea care a alertat autoritățile.

Crimă înfiorătoare în Buzău!

Aceasta a spus polițiștilor că fiul ei a dispărut. Femeia a transmis că acesta nu avea obiceiul de a lipsi de acasă și a simțit că ceva este în neregulă.

Poliţiştii şi anchetatorii au mers pe fir și au aflat că bărbatul a fost văzut pentru ultima oară intrând în curtea unui localnic. Aşa au ajuns la presupusul agresor.

Nu a mai durat mult până când oamenii legii au descoperit în curtea acestuia cadavrul victimei. Medicii legişti sunt cei care vor anunța acum felul în care a murit bărbatul

Presupusul criminal, în vârstă de 39 de ani, a fost reținut de către polițiști şi urmează a fi propus în instanţă cu mandat de arestare preventivă.

Interesant este că localnicii care au asistat la cercetările criminaliștilor au spus că la scoaterea cadavrului din groapă se putea observa clar cum victima era tăiată cu drujba!

Despre cei doi, victimă și agresor se știe că ar fi vechi prieteni de pahar. Oamenii cred că băutura le-a luat mințile și au ajuns să se certe.

Închide ×