Crimă înfiorătoare la Hunedoara! Femeie ucisă în bătaie de concubin

Alexandru Năstase   
în HotNews
09/06/2020, 12:18
Crimă înfiorătoare la Hunedoara! Femeie ucisă în bătaie de concubin GALERIE FOTO
Poliția a fost chemată de un vecin la fața locului. Sursa foto - hepta.ro

Crimă înfiorătoare la Hunedoara acolo unde o femeie, în vârstă de 45 de ani, domiciliată în orașul Simeria a fost ucisă de concubin cu o bâtă, pe fondul consumului de alcool.

Crimă înfiorătoare la Hunedoara!

La câteva momente după comiterea crimei, bărbatul a fost ridicat din locuinţă şi dus la audieri, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

De altfel, conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Hunedoara, un vecin l-a observat pe bărbat în timp ce ieşea plin de sânge, din casă

Femeie ucisă în bătaie de concubin

Chiar cel domiciliat lângă cuplu a fost cel care a sunat la numărul de urgenţe 112 şi a chemat Poliţia. Îngrozit de cele văzute și auzite din casa vecină, bărbatul a povestit oamenilor legii cele petrecute și a solicitat ajutorul.

”În urmă cu puţin timp, Poliţia Oraşului Simeria a fost sesizată cu privire la faptul că într-o locuinţă din localitate se află cadavrul unei femei în vârstă de aproximativ 45 de ani.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care a demarat primele cercetări şi a stabilit faptul că prezumtivul autor al faptei de omor este un bărbat de 67 de ani, din localitate, aflat în custodia poliţiştilor.

Acesta se pare ca ar fi concubinul femeii şi ar fi  agresat-o cu un corp contondent, pe fondul consumului de alcool”, transmite IPJ Hunedoara

În cauză poliţiştii fac cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, pentru a stabili circumstanţele în care s-a comis fapta şi a lua măsurile legale.

 

 

Închide ×