News

Crimă înfiorătoare în Spania! Și-a ucis părinții și fratele pentru că nu a avut voie la internet. A stat trei zile cu cadavrele în casă

Crimă înfiorătoare în Spania! Și-a ucis părinții și fratele pentru că nu a avut voie la internet. A stat trei zile cu cadavrele în casă. Polițiștii cred că tânărul a fost certat și pentru notele de la școală
12.02.2022 | 18:39
Crima infioratoare in Spania Sia ucis parintii si fratele pentru ca nu a avut voie la internet Astat trei zile cu cadavrele in casa
Crimă înfiorătoare a unui adolescent în Spania! Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

Spania a fost cutremurată de o crimă care a șocat pe toată lumea. Un adolescent în vârstă de numai 15 ani a fost arestat, fiind suspectat că şi-a ucis împuşcat părinţii şi fratele de 10 ani.

Inițial, între adulți și copil ar fi avut loc o dispută privind notele de la şcoală. Cel puțin așa a anunțat poliţia iberică, Agenții spun că acesta și-ar fi motivat faptele spunând că n-a mai fost lăsat la internet.

ADVERTISEMENT

Crimă înfiorătoare petrecută în Spania!

Drama, care s-a petrecut la începutul săptămânii, într-o zonă rurală de lângă Elche, mai exact la 20 de kilometri de oraşul-port Alicante, a fost descoperită cu puțin timp înaintea weekendului de o rudă.

“Sora mamei a venit la casă pentru că nu avea veşti de la familie şi atunci nepotul ei i-a spus că şi-a ucis tatăl, mama şi fratele”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

ADVERTISEMENT

Alertaţi, poliţiştii au găsit trei cadavre întinse în casă. Ei au arestat un minor de 15 ani, care stătea de trei zile singur în casă cu cadavrele.

Senin, tânărul a transmis că părinții i-ar fi interzis accesul la internet, drept pentru care a luat o pușcă de vânătoare și i-a ucis pe toți din casă.

ADVERTISEMENT

Ar fi fost pedepsit astfel pentru că ar fi rămas corigent la cinci materii și ar fi refuzat să își îndrepte situația slabă de la școală.

Adolescentul și-a împușcat mai întâi mama, apoi, nu se cunosc motivele pentru care și-a omorât fratele și, în cele din urmă, tatăl cu aceeași armă.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, fără pic de remușcări, acesta a dus cele trei cadavre în depozitul casei și a așteptat liniștit să treacă zilele.

Când a venit mătușa lui, acesta i-ar fi spus calm toate cele petrecute. Disperată, femeia a alertat autoritățile care au venit imediat la fața locului.

Echipajele medicale n-au mai avut ce face decât să constate decesul.

ADVERTISEMENT
Tags: