News

Crimă înfiorătoare în Cernavodă. O profesoară a fost găsită moartă, cu mâinile legate la spate și căluș în gură

08.04.2021 | 16:37
Crima infioratoare in Cernavoda O profesoara a fost gasita moarta cu mainile legate la spate si calus in gura
Crima din Cernavodă. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O profesoară din Cernavodă a fost găsită moartă în casă, cu mâinile legate la spate şi un căluş în gură. Sora sa a apelat numărul unic de urgență 112, solicitând ajutorul pompierilor pentru a debloca ușa de la intrare.


Update, ora 16:30. Prins de polițiști în zona localității Deleni, unde încerca să-și pună capăt zilelor, principalul suspect în cazul uciderii profesoarei de psihologie din Cernavodă şi-a recunoscut vina. Surse judiciare susțin că acesta ar fi fost un pacient al femeii.

ADVERTISEMENT

Știrea Inițială, ora 13:44. Ulterior, la fața locului au ajuns și polițiștii criminaliști. Potrivit antena3.ro, Cristina Palu avea 50 de ani și preda psihologia la Liceul Teoretic “Nicolae Bălcescu” din Medgidia.

În cauză a fost demarată o anchetă și urmează să se stabilească împrejurările exacte în care aceasta și-a pierdut viața. De altfel, sursa citată notează că principalul suspect a fost deja identificat și reținut.

ADVERTISEMENT

O profesoară a fost găsită moartă în casă. Avea mâinile legate la spate și căluș în gură

În această dimineață, în jurul orei 09.00, prin apel unic pe 112 am fost solicitați să intervenim pentru deblocarea unei uși în Cernavodă. La fața locului s-au deplasat colegii de la Detașamentul Cernavodă cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, și în sprijin o ambulanță SAJ.

Sosiți la fața locului, pompierii au deblocat ușa cu mijloacele din dotare și în casă a fost găsită o persoană de sex feminin,  în vârstă de aproximativ 50 de ani, care a fost declarată decedată”, se arată în informarea transmisă de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

ADVERTISEMENT

Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor. La ora redactării acestei știri se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care a survenit decesul.

„În acest moment este în desfășurare o anchetă în care polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, investighează cazul cu privire la sesizarea conform căreia o femeie ar fi fost găsită decedată în locuința sa din orașul Cernavodă”, au anunțat oamenii legii.

ADVERTISEMENT

Un bărbat a fost găsit mort în locuința sa din Galați. Era acoperit de pături și haine

În altă ordine de idei, un bărbat de 54 de ani a fost găsit mort în locuința sa din Galați. Potrivit autorităților, prezenta multiple tăieturi în zona gâtului și era acoperit cu pături și haine.

Principalul suspect în acest caz, un om al străzii pe care victima obișnuia să-l primească în casă, a fost deja identificat și reținut pentru audieri. Anchetatorii au deschis dosar penal de moarte suspectă și urmează să stabilească împrejurările exacte în care s-a produs decesul.

ADVERTISEMENT
Tags: