News

Update – Crimă la Făget, în județul Timiș. Un bărbat care se plimba cu soția în parc, ucis pe stradă. Primele imagini cu criminalul

03.07.2019 | 17:12
Update  Crima la Faget in judetul Timis Un barbat care se plimba cu sotia in parc ucis pe strada Primele imagini cu criminalul
Crimă în Făget, miercuri dimineața. Sursa foto: Lugoj info

O crimă îngrozitoare a avut loc în această dimineață la Făget, în județul Timiș, într-un parc din localitate. Un bărbat care se plimba cu soția lui a fost ucis de un individ pe stradă, iar nevasta este în stare gravă la spital, căci și ea a fost rănită. Polițiștii îl caută pe criminalul care a șocat comunitatea locală.

Crimă în Făget, Timiș: Asasinul este căutat în tot județul

UPDATE, 17:13 Au apărut primele imagini cu Ionel Boldea, bărbatul care a omorât o persoană azi dimineață în comuna Făget din Timiș și a atacat alte 5 persoane. Imaginile publicate de Adevărul.ro arată un individ extrem de nervos, care trântește bicicleta furată și încearcă să deschidă o ușă.

Imagini de pe camerele de supraveghere cu criminalul din Făget. Sursa foto: adevărul.ro

UPDATE, 12:02 Criminalul din Făget a lăsat mașina pe un drum județean și a fost recuperată de polițiști. Atacatorul este în continuare de negăsit.

UPDATE, 11:40 Pe criminalul din Făget îl cheamă Ionel Boldea și, conform observator.tv, acesta se afla sub influența drogurilor în momentul comiterii crimei. Acesta a mai rănit alte patru persoane.

Un tânăr de 33 de ani a fost ucis în această dimineață la Făget de un bărbat care a fugit de la locul faptei și a atacat o a doua persoană într-un sat din apropiere. Bărbatul care se afla cu soția sa în parc a fost înjunghiat mortal, iar femeia, deși a scăpat cu viață din această altercație, se află în stare gravă în urma rănilor provocate.

Cuplul a mers în parc pentru a face mișcarea de dimineață, cu bicicletele. Bărbatul a fost identificat de polițiști și este un individ din localitatea Bichigi, dat imediat în urmărire în județul Timiș. Atacatorul a furat una dintre biciclete și a mers cu ea într-un sat din apropiere, unde a lovit un alt bărbat căruia i-a furat mașina.

Cum arată criminalul

El este individul care a comis crima din Făget. Sursa foto: Digi 24

În mediul online a apărut și o fotografie cu cel pe care poliția din Timiș îl caută de câteva ore. Bărbatul, conform singurei fotografii care a apărut în spațiul public, are chelie și aproximativ 30 de ani. Toate persoanele din județul Timiș care îl recunosc sunt rugate să alerteze poliția de îndată. Acesta a fugit cu mașina și, având în vedere comportamentul agresiv de care a dat dovadă la prima oră a zilei, acesta este un pericol la volan, transmit psihologii criminaliști.

Nu se cunosc detalii suplimentare despre această crimă și nici dacă asasinul i-a cunoscut pe cei doi soți care s-au plimbat cu bicicletele în parcul din Făget. Cel mai probabil, acesta a acționat în orb și a atacat prima persoană pe care a văzut-o în cale doar pentru a-i fura bicicleta.