News

Crimă la Medgidia. Paznic, omorât pentru un acumulator auto

11.09.2019 | 19:56
Crima la Medgidia Paznic omorat pentru un acumulator auto

O nouă crimă petrecută recent a șocat întreaga opinie publică din țara noastră. Un paznic în vârstă de 61 de ani, de la un garaj de TIR-uri din Medgidia, a fost răpit şi omorât în bătaie de un bărbat, pe motiv că i-ar fi furat acestuia bateriile de la autotrenul parcat în curtea garajului. Ulterior, victima a fost abandonată pe o stradă în apropierea spitalului din Cernavodă, fiind găsită fără suflare de un medic al unităţii spitaliceşti. Agresorul și complicele său au fost identificați de autorități și arestați preventiv pentru 30 de zile.

Crimă șocantă în Medgidia. Reacția autorităților

În urma anchetei demarate de oamenii legii, aceștia au stabilit că pe data de 5 septembrie, autorul crimei, însoţit de complicele său, l-a lovit pe paznicul garajului de Tir-uri din Medgidia, în vârstă de 61 de ani, forţându-l să intre în portbagajul unui autoturism. Victima a fost dusă apoi în pădurea de la marginea localităţii, unde l-a torturat și ucis cu sânge rece.

Acolo primul inculpat a agresat-o extrem de violent pe victimă, lovind-o de peste 20 de ori cu pumnii, picioarele şi un băţ de lemn peste tot corpul, mai puţin în zona capului, astfel încât i-a provocat grave leziuni, inclusiv două fracturi ale femurului şi tibiei piciorului stâng şi mai multe fracturi costale. Deşi prezent la agresiune, cel de-al doilea inculpat nu a încercat să oprească agresiunea sau să o salveze în alt mod pe victima lipsită de libertate, ci a asistat pasiv la acţiunile ilicite ale coinculpatului. În continuare, speriaţi de consecinţele actelor agresive, inculpaţii au transportat-o cu o dubiţă pe victimă şi au abandonat-o pe o stradă din oraşul Cernavodă, în apropierea spitalului, fără a o aduce însă direct în urgenţa unităţii medicale, de teama declarată de a nu fi recunoscuţi şi eventual opriţi de poliţişti”, se arată în comunicatul transmis de procurorii care instrumentează acest caz.

Ucis cu sânge rece pentru un acumulator auto. Sursa foto: digi24.ro
Ucis cu sânge rece pentru un acumulator auto. Sursa foto: digi24.ro

Ucis cu bestialitate pentru un banal acumulator auto

Abandonat pe trotuar, paznicul a fost găsit mort de un medic de gardă alertat de portarul spitalului din Medgidia, autopsia stabilind ulterior că decesul a survenit prin șoc traumatic și hemoragic, în urma loviturilor puternice.

Reținuți de anchetatori, făptașul și complicele său le-au povestit acestora că l-au răpit şi agresat pe paznic, întrucât îl bănuia că ar fi implicat în furtul a două baterii-acumulator de la autotrenul său parcat în curtea garajului păzit de victimă, motiv pentru care a dorit să îi aplice o corecţie, sperând că astfel va recunoaște furtul acumulatorilor.