News

Crimă macabră în Germania. O tânără afgană a fost ucisă chiar de fraţii săi. Motivul omorului e uluitor

Polițiștii investighează o crimă macabră care a avut loc în Germania. O tânără afgană ar fi fost ucisă chiar de fraţii săi, iar motivul omorului este unul uluitor
29.12.2021 | 14:56
Crima macabra in Germania O tanara afgana a fost ucisa chiar de fratii sai Motivul omorului e uluitor
ADVERTISEMENT

O crimă macabră a avut loc în Germania. O tânără afgană ar fi fost ucisă chiar de fraţii săi. Motivul pentru care cei doi frați ar fi comis această faptă teribilă este unul uluitor. Modul de viață al tinerei i-ar fi deranjat pe cei doi.

Crimă macabră în Germania. O tânără afgană a fost ucisă chiar de fraţii săi

Maryam, o tânără în vârstă de 33 de ani, și-a găsit sfârșitul într-un mod cumplit. Aceasta a fost tăiată în bucățele, iar principalii suspecți sunt chiar frații ei.

ADVERTISEMENT

Presupușii criminali, Sayed și Seyed, cu vârste de 22, respectiv 26 de ani, sunt acuzați că și-ar fi omorât sora și i-ar fi pus cadavrul într-o valiză.

Procurorii spun că cei doi ar fi ademenit-o pe tânără la o întâlnire în Berlin, unde au sugrumat-o și i-au tăiat gâtul. Potrivit acestora, frații au dezmembrat cadavrul surorii lor și l-au pus într-o valiză.

ADVERTISEMENT

După comiterea crimei, cei doi ar fi luat un taxi spre gară și apoi au plecat cu trenul în Bavaria pentru a-și îngropa sora. Odată ajunși acolo, tinerii ar fi mers către o zonă împădurită din apropierea casei lui Sayed de lângă Holzkirchen, unde au îngropat trupul lui Maryam într-un mormânt de mică adâncime.

După ce i-a fost găsit cadavrul, autopsia a concluzionat că Maryam a murit în urma unui traumatism la cap și la gât.

ADVERTISEMENT

Cei doi frați sunt în arest din 3 august și riscă închisoare pe viață dacă vor fi găsiți vinovați de crimă.

De ce a fost ucisă tânăra afgană

Motivul pentru care cei doi frați și-ar fi ucis sora este dat de faptul că aceasta ar fi avut un mod de viață occidental, cu care bărbații nu erau de acord.

ADVERTISEMENT

Potrivit procurorilor, cei doi frați au vrut să-și pedepsească sora pentru modul ei de viață orientat spre Occident, care nu corespundea ideilor lor arhaice despre onoare și morală și cu imaginea lor despre femei.

Anchetatorii au mai menționat că cei doi tineri nu erau pregătiți să accepte că sora lor a divorțat de soțul ei, cu care a fost căsătorită la 16 ani, în urma mai multor incidente violente, și că a început o nouă relație cu un alt bărbat.

Potrivit presei locale, când frații lui Maryam au aflat că aceasta a cunoscut un alt bărbat, au început să se amestece în viața ei, forțând-o să poarte batic și interzicându-i să părăsească cazarea fără escortă masculină.

Cine este tânăra afgană ucisă chiar de frații ei

Maryam, tânăra omorâtă chiar de frații ei, a lăsat în urmă o fiică de numai zece ani și un fiu în vârstă de 13 ani.

Aceasta a fugit din Afganistan în urmă cu opt ani. A cerut azil în Germania, unde s-a stabilit împreună cu soțul și cei doi copii ai ei.

În 2017, după ce căsnicia ei a încetat să mai funcționeze, Maryam a divorțat de soțul ei, conform legii germane. Cu toate acestea, bărbatul a refuzat să anuleze căsătoria, invocând legea islamică.

Fostul soț al lui Maryam a amenințat-o și cu moartea, ceea ce a dus la emiterea unui ordin de restricție asupra lui.

Maryam ar fi trăit într-o frică constantă de moarte, iar localnicii care locuiau aproape de mama celor doi copii au spus că frații femeii au făcut presiuni în mod repetat asupra ei și au încercat să-i întrerupă contactul cu alte persoane.

“Maryam a fost o persoană bună. Ea a fost foarte speriată de la divorț pentru că frații ei au terorizat-o din motive de credință“, a declarat o persoană care o cunoștea pe femeia decedată.

“Sunt bărbați care sunt pur și simplu nebuni. De asemenea, mi-e teamă că mi s-ar putea întâmpla ceva asemănător pentru că nici eu nu port batic”, a povestit o femeie afgană care locuia în același loc ca Maryam.

ADVERTISEMENT