News

Crimă odioasă în Bacău. Un bărbat a fost ciopârţit de vecinul său pentru o palmă de pământ

Crimă odioasă în Bacău. Un bărbat a fost ciopârţit de vecinul său pentru o palmă de pământ, iar acum întreaga comunitate este șocată de cele întâmplate.
15.05.2023 | 17:47
Crima odioasa in Bacau Un barbat a fost ciopartit de vecinul sau pentru o palma de pamant
Crimă odioasă în Bacău. Un bărbat a fost ciopârţit
ADVERTISEMENT

Crimă odioasă în Bacău. Un bărbat a fost ciopârţit de vecinul său pentru o palmă de pământ, iar acum întreaga comunitate este șocată de cele întâmplate. Crima a avut loc în satul Bahna, comuna Pârgărești din Bacău. Victima avea 65 de ani și a fost găsită fără suflare în curtea casei.

Crimă odioasă în Bacău. Un bărbat a fost ciopârţit

Mai mult, corpul neînsuflețit al bărbatului era mutilat, conform Ziarul de Bacău. Sătenii povestesc că victima s-a certat la cuțite cu un consătean, din cauza unui teren, iar conflictul a escaladat rapid. Polițiștii au constatat că victima a fost lovită de mai multe ori cu o săpăligă. Mai mult, după ce a comis crima, atacatorul și-ar fi dezbrăcat ”rivalul” de haine și i-a tăiat părți din corp într-un mod brutal.

ADVERTISEMENT

Ajuns acasă, criminalul i-a spus soției că s-a certat cu victima sa, însă nu a menționat că a ucis pe cineva, insistând că doar s-a bătut cu bărbatul respectiv. Asta, deși bărbatul a ajuns acasă cu hainele pătate de sânge, pe care le-a ascuns în portbagajul mașinii. Cu toate acestea, bărbatul nu a simțit nevoia să verifice starea victimei sale, pe care susține că doar a bătut-o.

Soția a fost cea care a descoperit aceste haine pline de sânge a doua zi, după care a bănuit că s-a întâmplat ceva mult mai grav și a rugat mai multe femei din sat să afle în ce stare se află victima. Vecinele au descoperit victima fără suflare, într-o baltă de sânge, după care au alertat Poliția. La fața locului au ajuns mai mulți polițiști criminaliști și procurori, care au cules probe, timp în care toată lumea din sat este șocată de cele întâmplate.

ADVERTISEMENT

Potrivit Unupetrotus.ro, anchetatorii iau în considerare și scenariul în care cadavrul bărbatului ucis să fi fost sfârtecat de mai mulți câini de pază ai victimei, care umblau liberi prin curte. ”A fost masacru acolo, poliţiştii au găsit bucăţi din corpul omului împrăştiate prin toată curtea”, a povestit un martor.

Cazul atrage atenția opiniei publice la doar trei zile după ce o crimă zguduia comuna Mășușteni, din județul Vaslui. Aici, un bărbat și-a ucis soția chiar în ziua în care bărbatul a împlinit 96 de ani. Cea care a găsit cadavrul a fost o femeie care avea grijă de cei doi soți. Conform Vremea Nouă, victima a fost descoperită într-o baltă de sânge în curtea locuinței. Ajunși la fața locului, polițiștii nu au avut ce să facă decât să constate decesul femeii.

ADVERTISEMENT

Arma crimei a fost, cel mai probabil, un cuțit. ”Victima prezenta în zona toracică o leziune prin înjunghiere”, a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, Ingrid Botezatu, pentru Libertatea. Criminalul a fost găsit cu ajutorul unui câine, fiind ascuns în podul casei. Anchetatorii au constatat că bărbatul suferă de Alzheimer, astfel că nu a avut nicio reacție când a fost confruntat de polițiști.

Bărbatul a fost internat la Psihiatrie. ”La fața locului a fost deplasată o echipă complexă de cercetare, cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, pentru a fi efectuate cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs decesul femeii. Întrucât în cauză exista suspiciunea săvârșirii unei infracțiuni contra vieții, cercetările au fost preluate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

ADVERTISEMENT

Prezumtivul autor, un bărbat de 96 de ani, soțul persoanei decedate, a fost internat în Secția de Psihiatrie a Spitalul Județean de Urgență Vaslui, pentru evaluare și expertizare”, a transmis IPJ Vaslui. O crimă similară avea loc tot în Vaslui, însă în localitatea Puiești, unde o femeie de 48 de ani era ucisă de concubinul său, un bărbat în vârstă de 52 de ani.

ADVERTISEMENT
Tags: