News

Crimă odioasă în Maramureș. O mamă și-a ucis ambii copii. “Se văita că o durea capul”

Doi copii și-au găsit sfârșitul în mâinile propriei mame. Femeia și-a ucis ambii copii, de patru luni și doi ani.
02.06.2021 | 15:36
Crimă odioasă în Maramureș. O mamă și-a ucis ambii copii.
O mamă și-a ucis ambii copii în Maramureș. Sursa foto: Colaj Fanatik / Captură video
ADVERTISEMENT

Doi copii, cu vârste de patru luni și doi ani, și-au găsit sfârșitul chiar în mâinile mamei lor. Aceasta i-a ucis pe amândoi, în ziua de miercuri.

Crimă odioasă în Maramureș. O mamă și-a ucis ambii copii

Cei doi copii erau singurii pe care îi avea femeia în vârstă de 30 de ani, arată informațiile Poliției. Tragedia a avut loc în satul Rușor, localitatea Copalnic Manăștur.

Copiii încă erau în viață în momentul în care salvatorii au ajuns la ei, dar prezentau probleme respiratorii foarte grave. Medicii au efectuat manevrele de resuscitare asupra lor, dar fără nicio izbândă.

ADVERTISEMENT

Crima a avut loc în această dimineață, în jurul orei 11, iar oamenii legii au constatat decesele celor doi copii, de nici de doi și, respectiv, patru luni.

“Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș a fost sesizat prin apel S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat, în data de 02 iunie a.c., ora 10.54, despre faptul că în satul Rușor, localitatea Copalnic Manăștur doi copii prezintă probleme respiratorii severe.

ADVERTISEMENT

În urma deplasării la fața locului a polițiștilor din cadrul Secției 7 Suciu de Sus, s-a constatat faptul că doi copii minori, în vârstă de un an și nouă luni, respectiv în vârstă de 4 luni, în ciuda manevrelor specifice de resuscitare efectuate de personalul medical, au decedat”, a transmis Poliția.

Femeia care și-a ucis proprii copii a fost reținută de oamenii legii, iar cercetările în acest caz sunt în desfășurare. Ea va fi evaluată psihologic, pentru a se vedea dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei.

ADVERTISEMENT

Ce a declarat soțul femeii care și-a ucis ambii copii

Tatăl celor doi copii a venit acasă într-un suflet când a auzit de ce a făcut soția lui. El se afla la muncă în acele momente și spune că nu știa ca soția lui să aibă vreo nemulțumire legată de copii.

Acesta a mărturisit că femeia l-a sunat, după ce și-a ucis în bătaie copiii, și i-a spus ce a făcut. Când a ajuns el acasă, ambii copii erau în viață. Soțul femeii de 30 de ani a mai spus că aceasta se plângea de dureri constante de cap.

ADVERTISEMENT

”M-a sunat și mi-a spus că a dat cu copiii de pământ. Am venit repede acasă, fetița încă sufla, băiețelul era galben tot. Nu a zis că îi e greu cu copiii, se văita că o durea capul.

A fost la doctor și i-a dat medicamente pentru dureri de cap. Băiatul care m-a adus cu mașina a sunat la 112” , a povestit soțul femeii, la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Bunica copiilor a spus că mama era cea care stătea cu copiii mereu și nici nu voia ajutor din partea sa. Ea a mai menționat și că sâmbătă urma să aibă loc botezul fetiței în vârstă de patru luni.

„Numai ea stătea săraca cu copiii. Trebuia să mai stea și el cu copiii. Eu am vrut să vin să îi ajut, dar nu m-au primit, erau căsătoriți de 6 ani. Sâmbătă făcea botezul fetei care avea 4 luni”, a spus bunica celor doi copii.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 855. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri