News

Crimă odioasă în Prahova! O tânără de 17 ani a fost ucisă de iubit, după ce şi în urmă cu 6 luni a încercat să o omoare

28.09.2019 | 18:44
Crima odioasa in Prahova O tanara de 17 ani a fost ucisa de iubit dupa ce si in urma cu 6 luni a incercat sa o omoare
Un bărbat a fost împușcat. Foto: Adevarul

O nouă crimă odioasă a îngrozit și revoltat în egală măsură opinia publică din țara noastră. S-a întâmplat în comuna Șotrile, județul Prahova, unde o tânără de doar 17 ani a fost ucisă cu bestialitate de iubitul său, chiar în casa în care locuiau cei doi. Oamenii legii au deschis o anchetă, pornind în căutarea criminalului, care a fugit, la scurt timp după comiterea acestei fapte cumplite.

Criminalul a mai încercat să-și omoare iubita și a fost lăsat în libertate de autorități

Crima s-a petrecut în Plaiul Câmpinii, o zonă rău famată din comuna prahoveană. Tânăra de 17 ani a fost descoperită fără suflare în cursul zilei de sâmbătă, 28 septembrie, cu multiple răni pe corp și cu gâtul tăiat, chiar în casa bărbatului de 29 de ani cu care locuia de ceva vreme.

De remarcat este faptul că suspectul nu este la prima agresiune asupra iubitei sale, fata denunțându-l în urmă cu șase luni pentru tentativă de omor. În ciuda acestui fapt, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina a hotărât să-l lase în libertate, emițând la acea vreme doar un ordin de protecție pe care, însă, nu l-a respectat.

Bărbatul și-a ucis mai tânăra sa iubită cu lovituri de topor. Sursa foto: reporteris.ro
Bărbatul și-a ucis mai tânăra sa iubită cu lovituri de topor. Sursa foto: reporteris.ro

Deși a înjunghiat-o, fata s-a întors la el

După ce a fost înjunghiată prima dată, fata a trecut peste acest incident și a decis să se întoarcă la iubitul ei. Potrivit unor surse judiciare, din luna mai și până vineri, 27 septembrie, cei doi ar fi locuit împreună, însă relația era mai mereu presărată cu episoade violente din partea bărbatului. Vineri, la capătul unei astfel de situații, criminalul a reușit să-și ducă planul la îndeplinire, ucigând-o pe tânără cu un topor.

Ulterior, a fugit de acasă, lăsând-o să zacă într-o baltă de sânge, iar acum este căutat de poliţie cu ajutorul câinilor de urmă. Satul în care locuiește se află într-o zonă împădurită, de munte, ceea ce face ca misiunea oamenilor legii să întâmpine unele dificultăți.