News

Crimă oribilă în Arad, între mai mulți studenți drogați. Doi marocani au ucis cu sânge rece un tunisian

Doi studenți marocani au ucis cu sânge rece un tunisian, pe fondul consumului de droguri și alcool. Cei trei nu se cunoșteau de multă vreme și s-au luat la ceartă dintr-un motiv bizar.
07.08.2022 | 17:26
Crima oribila in Arad intre mai multi studenti drogati Doi marocani au ucis cu sange rece un tunisian
Crimă dublă în Arad, pe fondul consumului de droguri. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Aradon anunță că bărbații au fost arestați preventiv după ce l-au ucis pe tunisian. Apartamentul unde s-a comis crima era închiriat de studenții din Maroc, iar cadavrul a fost descoperit la 24 de ore după crimă.

Crimă în Arad, între mai mulți studenți drogați

Conform anchetatorilor, suspecții au între 20 și 21 de ani. Și-au cunoscut victima în ziua crimei, după care au ”consumat împreună mai multe beri la terase din zona Vlaicu”. Polițiștii arădeni au constatat că între cei trei bărbați s-au iscat certuri pe fondul ”consumului de alcool și de droguri”.

ADVERTISEMENT

Mai mult, criminalii au filmat întreaga scenă a crimei cu telefonul, probabil fiind rupți de realitate.

“În timp ce se îmbrânceau, unul dintre cetăţenii marocani a apucat victima cu mâinile de gât şi a început să o strângă puternic, în acelaşi timp celălalt marocan i-a aplicat lovituri cu pumnul în zona stomacului şi cu un cablu tv l-a lovit peste picioare pentru a ţine victima imobilizată. Primul inculpat a strâns victima de gât până a leşinat şi a decedat. Al doilea inculpat a filmat cu telefonul”, au transmis procurorii.

ADVERTISEMENT

Poliția a primit un apel la 112 a doua zi, care a raportat întreaga situație, astfel că la fața locului au ajuns medicii care au constatat decesul.

“Un echipaj de la Ambulanţă a încercat resuscitarea victimei, dar aceasta era deja decedată. Cadavrul a fost trimis la Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad. Criminalii au fost reținuți pentru 30 de zile.

ADVERTISEMENT

Aradul a fost șocat la mijlocul acestui an de o altă crimă oribilă. Atunci, un bărbat și-a ucis fiica vitregă în vârstă de doar patru ani. Totul, pe fondul consumului de droguri, la fel ca și în cazul criminalilor marocani.

”Inculpatul a declarat că, apropiindu-se de copil, a constatat că fetiţa nu are puls, s-a speriat şi s-a gândit să scape de cadavru, pe care l-a depus într-un geamantan, l-a ambalat practic într-un geamantan. A apelat apoi la o firmă de taximetrie, s-a deplasat cu taxi până în cartierul Bujac din municipiul Arad şi, după ce a ajuns în zona cimitirului, a lăsat cadavrul într-o zonă cu vegetaţie mai stufoasă, plecând de la faţa locului”, au explicat polițiștii.

ADVERTISEMENT

Inițial, criminalul declarase că fetița s-ar fi accidentat în baie, însă ulterior a recunoscut că a ucis-o pentru că era drogat.

”Regret! Mi-aș da viața să o aduc înapoi! Am iubit-o atât de mult pe Antonia! Eram influențat de droguri. N-a fost cu intenție… Regret ce am făcut!”, a declarat Florin Crișan.

ADVERTISEMENT
Tags: