News

Crimă oribilă în Capitală! O educatoare a fost ucisă de soțul ei. Primele declarații ale bărbatului: „Drac cu chip de înger”. Update

Crimă oribilă în Capitală acolo unde o educatoare a fost ucisă de soțul ei. Bărbatul a fost găsit.
18.08.2021 | 23:00
Crima oribila in Capitala O educatoare a fost ucisa de sotul ei Primele declaratii ale barbatului Drac cu chip de inger Update
Incendiu într-un hotel din Focșani. Un bărbat a fost găsit mort în camera sa. Sursa foto - ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO
ADVERTISEMENT
18-08-2021
20:24

Primele declarații ale ucigașului din Capitală. Ce a spus bărbatul în sala de judecată

Bărbatul a avut primele declarații referitoare la crima pe care a comis-o, dar și la fosta sa soție. Acesta a spus că nevasta lui era foarte rea și chiar îl agresa.

Mai mult, el a arătat și niște urme pe care aceasta i le-a făcut cu unghiile. Bărbatul a spus că a încercat să se împace cu mama copiilor săi, dar aceasta a refuzat categoric.

El a spus că o bănuia pe femeia că se vede cu altcineva și că lua ordine de protecție împotriva lui fără niciun motiv, pentru că el nu era violent.

„Era de o răutate ieșită din comun. Drac cu chip de înger. Nu accepta sub nicio formă împăcarea. I-am zis că ne am putea foarte ușor găsi eu pe cineva și tu pe altcineva, dar mai târziu vom regreta amândoi.

Am luptat pentru ea și cele doua fete și nu am vrut să de destrame căsnicia în ciuda caracterului. 

Mă și bătea, uitați, am o zgârietură de la unghiile ei, mă bătea și mă făcea jegos. Mereu am bănuit o că dacă nu dorea să se împace cu mine avea pe altcineva.

Eu i-am găsit locul de munca la grădiniță prin intermediul surorii mele.

 Eram afectat pentru că solicita numeroase ordine de protecție iar eu eram alungat trei luni din casa mea, timp în care nu puteam să-mi văd fetele și ea făcea ce voia ea. Am îmbrâncit-o, dar palma nu am ridicat o la ea niciodată, dimpotrivă, ea sărea la bătaie”, a spus el.

16-08-2021
14:05

Ucigașul educatoarei din Capitală a fost găsit

Principalul suspect din acest caz este nimeni altul decât soțul femeii. Acesta a fost găsit de oamenii legii după patru zile de căutări. Se pare că acesta nu plecase prea departe de locul crimei sau de oraș.

Crima a fost descoperită joi, iar acum făptașul este în custodia Poliției. Cei doi erau în conflict de un an, iar bărbatul a profitat de faptul că ordinul de protecție al femeii expirase și a putut să se apropie de ea. Atunci, el a ucis-o. 

Bărbatul a fost dus la audieri în acest caz și cercetările continuă.

 

15-08-2021
19:38

Detalii noi ies la iveală în acest caz

Educatoarea în vârstă de 48 de ani era în proces de divorț cu soțul ei. Aceasta avea și un ordin de protecție, după ce depusese mai multe plângeri la poliție. 

“De 3 zile se învârte prin București și nu se pune mâna pe el. Să-l prindă cât mai repede că nu știe ce îi mai vine prin cap și ce mai vede ciudat și pe unde mai apare!”, spun disperate rudele Lilianei. 

Femeia îl lăsa să mai vină acasă, chiar dacă erau în proces de divorț. Aveau împreună două fete care în momentul crimei erau plecate.  Presupusul criminal avea ordin de restricție împotriva uneia dintre fiice.

“Devenise agresiv. De aia și circa 7 de poliție a avut probleme cu el. Au vrut să-l încătușeze și s-au tăvălit cu el pe acolo. Era de o gelozie rară. Era gelos și pe rudele ei.

Era foarte gelos și acum că trebuia să plece să o ia pe fată s-o fi gândit că cine știe ce sau cine știe pe cine. I s-a pus pata și a făcut ce a făcut”, a declarat o rudă a victimei, potrivit observatornews.ro. 

Primele informații indică faptul că o angajată a Ministerului Educației, educatoare la bază, domiciliată în Capitală a fost înjunghiată în apartamentul din cartierul Fundeni.

Femeia și soțul său se aflau în proces de divorț. Nu a avut nicio șansă de supraviețuire și oamenii legii au găsit-o decedată.

ADVERTISEMENT

Crimă în Capitală!

Polițiștii spun că cei doi s-au certat, după care bărbatul a bătut-o și apoi a înjunghiat-o. Atacatorul este dat dispărut la această oră.

Întregul incident ar fi avut loc în urmă cu trei zile într-un apartament situat chiar lângă spitalul Fundeni din Capitală.

ADVERTISEMENT

De atunci, principalul suspect, soţul femeii este dat dispărut.

De la o simplă ceartă situația ar fi degenerat între cei doi. La un moment dat, soţul acesteia ar fi bătut-o serios pe educatoare.

Nu s-a oprit aici și nervos din cale afară, acesta ar fi înjunghiat-o de mai multe ori. Din nefericire, femeia a încetat din viață din cauza rănilor suferite.

ADVERTISEMENT

Vecinii cât și apropiații familiei sunt șocați de cele întâmplate și spun că între cei doi au mai existat conflicte.

Oamenii spun că în familie mai erau certuri, dar nu credeau că se va ajunge vreodată la un deznodământ tragic.

ADVERTISEMENT

După aflarea veștii, la apartamentul femeii, prietenii şi cunoscuții au venit într-un suflet să depună lumânări şi coroane de flori.

De asemenea, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru omor.

ADVERTISEMENT
Tags: