News

Crimă oribilă în Ialomița! O femeie și-a ucis soţul după care i-a dat foc într-un butoi

14.08.2019 | 20:42
Poliția a fost chemată în comuna Manasia pentru anchetarea unei crime. Sursa foto - observator.ro

O crimă oribilă s-a petrecut în județul Ialomița, mai exact în comuna Manasia. O femeie și-a ucis soțul și l-a incendiat într-un butoi, conform unor surse din anchetă citate de cei de la Observator. Crima este una care seamănă teribil cu modul de operare al criminalului din Caracal, Gheorghe Dincă. Mai multe echipe de polițiști au fost trimise de urgență la Manasia, localitate aflată la 5 kilometri sud-est de Urziceni.

Crimă oribilă în Ialomița!

La fața locului au ajuns și două mașini de la SMURD. În acest moment, polițiștii din Ialomița au început cercetarea și încearcă să strângă cât mai multe dovezi. Potrivit martorilor, vestea crimei a provocat agitație serioasă în comună şi mai toţi locuitorii au luat cu asalt zona încercând să afle cât mai multe despre felul în care bărbatul și-a găsit sfârșitul. De altfel, unii dintre cei prezenți în jurul casei spun că cei doi soți s-ar fi luat la ceartă în timpul zilei.

Scandalul a degenerat, iar femeia și-a ucis soțul. Nu se termină aici pentru că aceasta și-a băgat victima într-un butoi și s-a apucat să-i dea foc. Ziarul local Independent, care citează tot surse din anchetă, spune că femeia era băută în momentul în care și-a înjunghiat mortal soțul. Ar fi acoperit trupul neînsuflețit al bărbatului, în vârstă de 50 de ani într-o pătură, înainte de a se apuca să-l incendieze.

Crimă oribilă în Ialomița! Poliție
O femeie și-a ucis soțul, apoi a încercat să-i incendieze cadavrul. Sursa foto – obervator.ro

O femeie și-a ucis soţul după care i-a dat foc într-un butoi

Conform primelor informații, femeia ar avea afecțiuni psihice. Trupul victimei a fost preluat pentru a fi transportat la Serviciul de Medicină Legală Ialomița. Crima ar fi rămas poate nedescoperită, însă organele judiciare au fost alertate de o vecină a suspectei. Femeia a sunat la numărul de urgență 112 și a reclamant faptul că miroase puternic a fum din casa învecinată unde se vedea deja și un foc destul de serios.

”La fața locului am descoperit cadavrul unui bărbat căruia cineva i-a dat foc. Colegii au analizat situația și au dispus reținerea pentru 24 de ore a soției acestuia. Femeia urmează acum să fie supusă unei expertize psihiatrice pentru a vedea dacă a avut discernământ în momentul săvârșirii faptei”, au spus reprezentanții Poliției.

 

Tags: